Categories

Sunday, December 21, 2008

Street Level Gotham





New School Students Stage a Sit-In (Gothamist, Dec. 17, 2008)


“We have just occupied New School University” this blog reports that the student action was undertaken in explicit solidarity with the student protesters in Greece:

Έληξε η κατάληψη κτιρίου από φοιτητές του New School University in New York, ο πρόεδρος του πανεπιστημίου δέχθηκε τα αιτήματα των φοιτητών.
Οι φοιτητές προχώρησαν στην κατάληψη δηλώνοντας υποστήριξη για τις μαθητικές διαμαρτυρίες στην Ελλάδα.
To New School Critics, Their Leader Lacks Focus






Προχωρούμε σταθερά προς την ‘’ χειρότερη οικονομική ύφεση’’ δηλαδή depression, ο νυν πρόεδρος να αποφεύγει βολές από παπούτσια, ο επερχόμενος πρόεδρος να δηλώνει ότι το όνομά του είναι Barack Hussein Obama & με αυτό θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου 2009 και στις 21 Ιανουαρίου θα σώσει τις ΗΠΑ και τον καπιταλισμό.



Χειμώνας με κρύο και χιόνια σε όλη την χώρα χιόνισε στο Las Vegas, σημείο σταθερότητας για την ώρα ο χειμώνας, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ΔΟΕ, με έδρα την Ελβετία το κέντρο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, είναι από θύματα του Madoff καθώς και η οργάνωση που υποστηρίζουμε The Innocence Project, όλοι είμαστε ένα click away τελικά.
Madoff's betrayal
IOC has nearly $5 million tied to Madoff - Olympic Sports ...

Εκτός πόλης κλείνουν shopping centers, τεράστια οικοδομικά blocks με parking για χιλιάδες αυτοκίνητα είναι πλέον ghost towns, κομμωτήριο στο Manhattan που δεν μπορούσες να κλείσεις ραντεβού χωρίς συστάσεις, μόνο για consulting o ‘’ ειδικός ΄΄ χρέωνε $ 500, τώρα το κούρεμα αρχίζει από $ 30.00, στα καλά εστιατόρια πελάτες βρίσκουν γελοίες δικαιολογίες για να μην αφήνουν φιλοδώρημα, εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους they are carpooling with zest, φροντίζουν να βρούνε επιβάτες για να μοιράζονται το κόστος καυσίμων και διοδίων.



Σε πολλές περιπτώσεις όσοι δέχονται a carpooling solution τους γίνονται συστάσεις ότι κατά την διάρκεια της διαδρομής εκτός από hello goodbye δεν επιτρέπετε να μιλάνε μεταξύ τους.



Υπηρεσίες όπως wedding consulting and planner, party organizer, personal motivation coach, dog psychologist, shark photographers, food and diet consultants, πάνε προς εξαφάνιση, μεγάλη ζήτηση σε μελλοντολόγους κάθε είδους, να λένε τον καφέ, τα χαρτιά, τα αστέρια κλπ.



Τον γελοιογράφο Brian Duffy της εφημερίδας Des Moines Register της Iowa, the building security δηλαδή οι σεκουριτάδες του ανακοίνωσαν την απόλυσή του από την εφημερίδα μετά από 25 χρόνια, τον έβγαλαν σηκωτό έξω από το κτίριο.

Brian Duffy was fired, escorted out of building The Daily Cartoonist

Στα βόρεια σύνορά μας ο Καναδάς περνάει οικονομική κρίση, μάλλον τα καταφέρνουν καλύτερα από εμάς εδώ στις ΗΠΑ, δυτικά στο Μεξικό ο πόλεμος μεταξύ αστυνομίας και εμπόρων ναρκωτικών είναι καθημερινή υπόθεση, όσο κρατάει η οικονομική κρίση στις ΗΠΑ στο Μεξικό η κατάσταση θα χειροτερεύει, χιλιάδες Μεξικάνοι επιστρέφουν γιατί δεν βρίσκουν δουλειά εδώ, θα διεκδικήσουν εργασία ακόμη και στις επιχειρήσεις των Drug Lords.
Killings in Drug War in Mexico Double in ’08 - NYTimes.com


Εμείς οι Αμερικάνοι θεωρούμε ότι είμαστε όλοι καλοί και ο υπόλοιπος πλανήτης μας αντιπαθεί γιατί είμαστε τόσο καλοί, όταν σκοτώνονται Αμερικανοί στρατιώτες στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν οι γονείς τους δηλώνουν με απορία ότι το παιδί τους ήταν καλό, γιατί το σκότωσαν, έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη τράπεζες, σε ότι φοράει κουστούμι, και ο πρόεδρος μας δεν κάνει ποτέ λάθος.

Στον νέο πρόεδρο ευχόμεθα, Obama, be progressive! & «Μην τα σκατώσεις» Η Μισέλ... της διπλανής πόρτας


Σε όλους Καλές Γιορτές, μαζί μετά τις γιορτές.