Categories

Thursday, December 11, 2008

Street Level Gotham





Εχθές, Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου γύρω στις 5 το πρωί το ελληνικό προξενείο της ΝΥ δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρο με ποδήλατο, ο οποίος πέταξε τούβλο/α στην τζαμαρία και έγραψε συνθήματα στους τοίχους του προξενείου.

Το προξενείο στην ΝΥ βρίσκετε στην πιο καλά φυλαγμένη περιοχή της πόλης.

Vandal strikes at NY Greek consulate - MSNBC Wire Services- msnbc.com



Λυπόμαστε για το παιδάκι που δολοφονήθηκε στην Αθήνα, ένα μικρό παιδί ήταν ο Αλέξης, λυπόμαστε για τους επιχειρηματίες που έχασαν τα μαγαζιά τους και τους υπαλλήλους των καταστημάτων, λυπόμαστε για τους αστυνομικούς, δεν είναι εγκληματίες οι Έλληνες αστυνομικοί, είναι ανεκπαίδευτοί & μπερδεύουν την δουλεία του σεκιουριτά με αυτή του αστυνομικού.



Δεν φαίνεται πως μπορεί να σωθεί η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή, τα ‘’ παιδάκια ‘’ δεν θέλουν αυτή την κυβέρνηση, δεν θα τον θέλουν και στην Washington μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου στις 20 Ιανουαρίου 2009, θα εξετάσουν τα ‘’ νούμερα ‘’του Έλληνα πρωθυπουργού, αυτή τη στιγμή είναι χαμηλά όσο και του προέδρου Bush και δεν πρόκειται να ανέβουν και πολύ τους επόμενους μήνες.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ επείγεται να στείλει περισσότερες νατοϊκές δυνάμεις στο Αφγανιστάν, θα προτιμούσε να συνεργαστεί με Έλληνα πρωθυπουργό και κυβέρνηση με υψηλά ποσοστά αποδοχής από τον Ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή e mail να στείλει για αυτό το θέμα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, θα φοβάται ότι θα κάψουν την Ελλάδα έως το Καστελόριζο.
Και θα ακούσουμε ότι δεν τον θέλει η Washington γιατί είναι ανένταχτος, δημοκράτης, και δεν θα υπέκυψει στις πιέσεις των Αμερικανών.

No comments: