Categories

Monday, December 8, 2008

Street Level Gotham


Τα Χριστούγεννα στην γωνία, η ΝΥ στολισμένη, στα καταστήματα οι πωλήσεις δεν πάνε καλά και θυμόμαστε την δολοφονία του John Lennon.



photos John Lennon


photo The Plaza Hotel
The Plaza hotel a city landmark, έχει μετατραπεί σε hotel and apartments, οι δουλειές not so good και στο hotel part και στις πωλήσεις διαμερισμάτων. Για τα διαμερίσματα, διαβάσαμε στο Vanity Fair magazine, οι αγοραστές ή τα πουλάνε μόλις τα αγοράσουν ή δεν προχωρούν σε αγορά όταν τα δούνε live και όχι στον ακριβό illustration catalogue.

Όταν έχτισαν το Plaza, στις αρχές του περασμένου αιώνα, χρησιμοποίησαν τα καλύτερα υλικά, ιταλικά μάρμαρα, μαόνι, bronze details artistically made, tiffany glass, είναι ένα πραγματικά κόσμημα της ΝΥ & κτίριο με Gotham παράδοση παρ’ όλο που είναι a luxury destination, μπορούσες να κάνεις βόλτα στο lobby, να καθίσεις στους καναπέδες και να νοιώσεις glamorous στην ιστορία και μύθο της πόλης το Plaza δεν ήταν απαγορευτικό για τον κόσμο, μπορούσε ένας υπάλληλος να πιει ένα ποτό στο bar του ξενοδοχείου.

Ο ιδιοκτήτης an Israeli tycoon & his CEO, a fast talking arm twisting yuppie, σκέφτηκαν να φορτώσουν το κτίριο με blink blinks για εφέ, και να κάνουν τσαχπινιές με τα υλικά, λεπτά ως διάφανα μάρμαρα από την Κίνα αντί ιταλικών τελειώματα με fiber glass, πλαστικές προσθήκες αντί για ξύλινες ή μεταλλικές, αντί μονοκόμματης μοκέτας ρετάλια, κ.α. Μαζί με το prime location and that is a fact, διαφήμιζαν ότι πουλούσαν και πολυτελούς κατασκευής διαμερίσματα.
That was their sales pitch.

Οι χρυσές βρύσες αλλά Dubai στα μπάνια and τα 40 million dollars for a flat in NY έφεραν κάποιους από τους new rich στην αρχή, σιγά σιγά άρχισε να ακούγεται ότι τα διαμερίσματα δεν είναι καλοφτιαγμένα, τα παράθυρα μικρά, χαμηλά τα ταβάνια, μια φρίκη, και οι ακριβοί and brand name πελάτες δεν πλησιάζουν, πλούσιοι είναι οι άνθρωποι όχι ανόητοι.
Millionaires ρίχνουν millionaires, τα πράγματα είναι άσχημα.


photo Caroline Kennedy
Περιμένουμε από τον νομάρχη του νομού της ΝΥ να ανακοινώσει το όνομα της / του αντικαταστάτη της senator Clinton για την θέση γερουσιαστή της ΝΥ, η κα Clinton θα είναι σύντομα υπουργός εξωτερικών συνάδελφος της κας. Μπακογιάννη, και το όνομα που ακούμε πολύ είναι αυτό της κας. Caroline Kennedy.

Μορφωμένη, προοδευτική, γλυκιά και φιλάνθρωπος, από γνωστή πολιτική οικογένεια την εκτιμούμε πολύ την κα. Kennedy, βοήθησε πολύ τον πρόεδρό μας τον νέο,και αυτός για να βγάλει την υποχρέωση μάλλον κάτι θέλει να της δώσει.
Ούτε στον μεσαίωνα οι οικογένειες δεν είχαν τέτοια διάρκεια στην πολιτική.



photo YoYo Ma ( sitting )

Music ‘’ Dirt Bombs’’ great rock band, Guns and Roses their new release Chinese Democracy, is Guns and Roses


Guns N' Roses
the dirtbombs
ακουσαμε τους The Silk Road Project magic, real magic

Μας άρεσαν τα films"Milk" - Nov. 26th
Slumdog Millionaire
Rachel Getting Married (2008)
A Christmas Tale photo Catherine Deneuve

Sean Penn is amazing in Milk αληθινή ιστορία, το ινδικό Slamdog Millionaire καταπληκτικό, λίγο βαρύ το film Rachel Getting Married, και τέλος το Christmas Tale, γαλλική ταινία μας άρεσε πολύ, με την Catherine Deneuve που δεν λέει να γεράσει και είναι πάντα ωραία.