Categories

Tuesday, May 27, 2008

Street Level Gotham

Γερβάσιο Ι. Ραπτόπουλο, αρχιμανδρίτη, Αδελφότητα «Οσία Ξένη», Διακονία Αποφυλακίσεως Απόρων Κρατουμένων και Φυγοποίνων.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεγάλη η χαρά μας για την βράβευση με το Βραβείου του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικος από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στον ιερέα κ. Γερβάσιο Ραπτόπουλο.

Η Διακονία Αποφυλακίσεως ‘’ Οσία Ξένη’’, μας έχει κερδίσει και την υποστηρίζουμε είναι μόνιμα στο About Us of our blog. Προσφέρει ουσιαστικά και ακούραστα για χρόνια, χωρίς ΔΣ, marketing, press attaché, λαμπερά sites in the internet.

Ο κ. Ραπτόπουλος με προσωπική εργασία και την συνδρομή αυτών που πραγματικά ενδιαφέρονται για την μειονότητα των φυλακισμένων που όλο και μεγαλώνει, έχει καταφέρει πάρα πολλά.

Συγχαρητήρια κ. Ραπτόπουλε και σας ευχαριστούμε.
www.diakonia-filakon.gr


A French couple founded an organization that adopts graves of U.S. servicemen who died during a 1944 invasion. The group encourages French families to lay flowers on graves when the Americans' own families can't do it.


Ημέρα μνήμης για τους στρατιώτες που έχασαν την ζωή τους σε πολέμους.
Στην Γαλλία ένα ζευγάρι Γάλλων ίδρυσε έναν οργανισμό που υιοθετεί τάφους Αμερικανών που σκοτώθηκαν στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν πλέον να φροντίσουν.

Οι υποστηρικτές της κας. Clinton, καταξιωμένες κυρίες με θέματα, και μέρος της εργατικής τάξης, των πατριωτών blue collar worker με την σημαία πάντα στο πέτο, κλπ. δεν φτάνουν για να την βγάλουν πρόεδρο.
Μετά δηλώσεις, πόσο σκέπτεται τους Kennedy και τον πόνο τους, past and present, πόσο λυπάται που δεν κατάλαβε ο κόσμος ο κακός τι εννοούσε, η κα. Clinton που θεωρούσε τον εαυτό της πρόεδρο από τον Φεβρουάριο. What can we tell you, is an exciting race και η κα. Clinton την κάνει τόσο entertaining.










David Brooks and Mark Shields δημοσιογράφοι στο News Hour PBS, συνήθως anglo ήρεμοι και σοβαροί, με τις δηλώσεις της κας. Clinton για την δολοφονία του RFK βάλανε τις φωνές οι άνθρωποι.






Kαι εκείνο το διαφημιστικό, με το τηλέφωνο να χτυπάει μέσα στην νύχτα και αυτή έτοιμη να καταστρέψει το Ιράν από το κρεβάτι, ήρθε και έδεσε το campaign. Παραμένει όμως στην κούρσα μπας και συμβεί το μοιραίο στον κ. Obama.

Με τις δηλώσεις της για τον δολοφονία του Robert F. Kennedy θύμωσε πολύ κόσμο. Από τις λίγες φορές που έχουμε δει δημοσιογράφους τόσο θυμωμένους με την κα. Clinton.
Memorial Day