Categories

Wednesday, May 21, 2008

Street Level Gotham


Κυριακή 18 Μαΐου παρέλαση των Νορβηγών στο Bayridge Brooklyn.



Norwegian American from Bayridge Brooklyn, classic!
Για χρόνια το Bayridge ήταν η μεγαλύτερη κοινότητα Νορβηγών στις ΗΠΑ. Έχτισαν, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και λειτουργούν ακόμη και σήμερα, νοσοκομεία, Lutheran Medical Center, εκκλησίες, σχολεία τα οποία θεωρούνται από τα καλά ιδιωτικά στην ΝΥ, γηροκομεία, community centers, and many bars φυσικά.

Στις ΗΠΑ ο κόσμος μετακινείτε, παλιοί Νορβηγοί μετανάστες άφησαν το Bayridge για άλλες περιοχές, νέοι μετανάστες από την Νορβηγία ελάχιστοι, και αυτοί που έρχονται ανήκουν πλέον στην κατηγορία των εργαζομένων σε ‘’ services’’ και θα προτιμήσουν να μείνουν στο Manhattan.



Happy Irish with Viking helmet man



Σήμερα στην περιοχή έχουν μείνει αρκετοί Irish για να συντηρούν τα bars που άφησαν οι Νορβηγοί και τα δικά τους φυσικά, Ιταλοί αμέτρητες πιτσαρίες, μεγάλη Ελληνική κοινότητα, Άραβες, Ασιάτες, Ρώσοι κ.α. κάστρο του Republican Party.

Χαρούμενη παρέλαση με χρώμα, παρέλασαν σχολεία, αθλητικές οργανώσεις, σωματεία που εκπροσωπούν την δημιουργική και σημαντική παρουσία των Νορβηγών στις ΗΠΑ.
Το σωματείο των ναυτικών, γνωστοί θαλασσόλυκοι το σωματείο των ξυλουργών, μεγάλη παράδοση στην ξυλουργική, το σωματείο για τους μετανάστες, ενδιαφέρονται για κοινωνικά θέματα, το σωματείο των σκιέρ του Telemark, σε ανάμνηση της αντίστασης των Νορβηγών στην Γερμανική κατοχή την περίοδο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Σωματείο Ναυτικών


Σωματείο Ξυλουργών



Οι ‘’ Ηρωες του Telemark’’.
Α NY trademark. Τρώνε όρθιοι σε πιάτα ή containers παντού στην πόλη.
Sorry for the bad photos, η βροχή και η πρεσβυωπία του Άρη, not a good mix.