Categories

Tuesday, May 27, 2008

Street Level Gotham

Extreme Dining Mile High Club - Life in the Fast Lane
Sky High Dinning, μήπως χάσαμε το μέτρο ?




Kea, Greece: “Easy Does It on an Aegean Island” (page 76), on the Kea Artisanal culinary programme
Culinary Schools
New York Culinary Schools
Ευχάριστη έκπληξη, διαβάσαμε για το Culinary Programme της κας. Α. Κρεμεζή στην Κέα στο Gourmet Magazine, May 2008 issue.

Το άρθρο ολοσέλιδο ήδη κάνει βόλτα στα γραφεία μας. Καλή επιτυχία στην κα. Κρεμεζή και στο team Kea Artisanal.
Όταν βλέπουμε εκπομπές μαγειρικής στην Ελληνική τηλεόραση τους chefs – cooks τους κατατάσσουμε σε δύο κατηγορίες.
Στην κατηγορία αυτών που χρησιμοποιούν αβοκάντο μπέικον και κρέμα γάλακτος ακόμη και στα κόλλυβα, και σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν. Την κα. Κρεμέζη την έχουμε κατατάξει στην κατηγορία αυτών που ‘’ δεν χρησιμοποιούν’’.


in Gotham μερικά εξαιρετικά. Το restaurant of The French Culinary Institute NYC είναι από τα καλά school restaurants.

No comments: