Categories

Monday, May 5, 2008

Street Level Gotham


Είδαμε την θεατρική παράσταση ‘’ Μαντάμ Σουσού ‘, του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού, ΚΕΠ Greek Cultural Center in Astoria Queens.
Καλές ερμηνείες, οι πολλές παύσεις έκαναν το έργο μακρύ και κουραστικό, παρ’ όλα αυτά ψυχαγωγηθήκαμε.


Μεγάλη παράληψη η μη αναφορά του
ονόματος του
συγγραφέα της Μαντάμ Σουσού Δημ. Ψαθά
στο πρόγραμμα.
Οι ηθοποιοί της παράστασης Έλληνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου.


Ο πολύ καλός Κώστας Ελίας ως Παναγιωτάκης από την Αυστραλία, η εξαιρετική Μάρθα Τομπουλίδου ως Μαντάμ Σουσού από την Ελλάδα, ο Αλκης Σαραντίνος από το Μόντρεαλ Καναδά, η Λουίζα Παπαζαχαρία από την Στοκχόλμη Σουηδία. Πολύ ενδιαφέρον mix.

Είναι συγκινητικό να βλέπεις νέους ηθοποιούς Ελληνικής καταγωγής από διαφορετικές χώρες να παίζουν σε έργο Έλληνα συγγραφέα στα ελληνικά στην ΝΥ.
Thank you guys.


Metromix

Time Out NY

Free Events in NY

NYC Events

FreeNYC™ - NYC's Premier Guide to Quality Free and Cheap Events

NYC Free Activities, Amusements and Events in New York City


Asia Society

Η συνεργάτης μας Ακριβής Coho είναι ‘’ frequent flyer ’’ στο Asia Society. Ενδιαφέρετε να αγοράσει ένα καλό kimono, traditionally female executives στην Ιαπωνία μόλις ανέβουν the corporate ladder είναι must να αγοράσουν kimono το οποίο θα ράψει traditional Japanese kimono maker. Το κόστος τέτοιων kimonos αρχίζει από τις 30.000 $




Η Ακριβή μας, a female executive στο κάτω σκαλί της corporate ladder στην ΝΥ, και για την ώρα και δεν την βλέπουμε να φτάνει το κεφαλόσκαλο με την κρίση που υπάρχει. Η σχέση με την Ιαπωνία είναι από τον σύζυγό της τον Ito του οποίου το επίθετο είναι Tanaka αλλά για το blog μας λέει ότι το Akrive Tanaka είναι κάπως, ενώ το Akrive Choo φοριέται πιο άνετα.

The kimono quest is exhausting, της προτείναμε να σκεφτεί την λύση αγοράς ελληνικής εθνικής ενδυμασίας από το Καραδαρίτσι Αρκαδίας για παράδειγμα, η ακόμη να προβεί στην αγορά ενός ζευγαριού τσαρουχιών σαν αυτά που φορούν οι εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς που είναι φτιαγμένα από παραδοσιακό μάστορα μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο, με άλλα λόγια να στραφεί στο traditional part της ελληνικής της προέλευσης αλλά μάταια.




Kimono or bust μας λέει και μας κουβαλάει στο Asia Society και σε άλλα μέρη ιαπωνικού ενδιαφέροντος.



Brooklyn Museum: © MURAKAMI