Categories

Tuesday, May 6, 2008

Street Level Gotham



Η κα. Laura Bush έκανε δηλώσεις σε press conference on May 5th για την καταστροφή στην Burma.

Είπε ότι το regime στην Burma πρέπει να αφήσει τις ΗΠΑ και άλλες χώρες να στείλουν και να μοιράσουν βοήθεια στους κατοίκους και επίσης ότι οι αρχές δεν ειδοποίησαν έγκαιρα τους κατοίκους για τον κυκλώνα έτσι ώστε να προφυλαχθούν.

Οι δηλώσεις της συμπαθέστατης 1ης Κυρίας είχαν το στυλ δηλώσεων εκπροσώπου τύπου, υπουργού εξωτερικών όχι 1ης Κυρίας ειδικά της κας. Bush. Ίσως να έλειπαν όλοι και να μην είχαν κάποιον να κάνει δηλώσεις και της έδωσε το χαρτί ο αντιπρόεδρος και της είπε
‘’ βγες και πέστα’’.

Πρέπει όμως όλα αυτά τα χρόνια να έλειπε και η κα. Bush από τις ΗΠΑ, είναι η πρώτη φορά που καλεί press conference for issues ειδικά εξωτερικής πολιτικής.

Μάλλον μένει στο Brunei που η βενζίνη είναι σχεδόν δωρεάν γιατί το regime του συζύγου της κατάφερε και ο κόσμος στις ΗΠΑ πληρώνει το γαλόνι $ 4.00 average.

Το ίδιο regime δεν ενημέρωσε έγκαιρα τους κατοίκους της για τον κυκλώνα που κατέστρεψε την Louisiana, δεν ενημέρωσε εγκαίρως ότι θα πέσει η γέφυρα στην Minneapolis, το regime του συζύγου της δεν ενημέρωσε ότι ο πόλεμος στο Ιράκ είναι ψέμα των 3 τρις $, δεν έχει ενημερώσει την χώρα ότι περνάει κρίση οικονομική μεγέθους 1930’s economic crash.

Το regime παρέλειψε να ενημερώσει τον κόσμο ότι πλέον δεν έχει την δυνατότητα να κάνει διακοπές εκτός ΗΠΑ διότι το δολάριο είναι σχεδόν ανύπαρκτο και είναι ζήτημα αν μπορεί να κάνει διακοπές period. Διέφυγε στο regime να ενημερώσει τον κόσμο ότι τα φάρμακα που παίρνει σκοτώνουν στην κανονική τους δόση, οι συναίτεροι του regime οι φαρμακευτικές εταιρίες, τα κατασκευάζουν στην Κίνα και οι Κινέζοι παρασκευαστές χάνουν την συνταγή λόγω κακής οργάνωσης και αντί να βάλουν π.χ. Sulfa στο μείγμα βάζουν κάτι με το ίδιο χρώμα όπως βιτριόλι για παράδειγμα.

Κυρά Bush μας μας είστε tres συμπαθής και σας ευχόμαστε η ώρα η καλή για την κορούλα που θα παντρέψετε σύντομα, τα καταφέρατε και αδειάζετε την ασχημούλα από τις δίδυμες.


Καταλάβατε ποια από τις δύο κόρες παντρεύετε
Εσείς που διορθώνετε τον φωστήρα σύζυγο την ώρα που δηλώνει με σιγουριά πριν λίγους μήνες ότι η κα. Clinton θα είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ. Είδαμε την ματιά που ρίξατε στον σύζυγο και φάνηκε ότι καταλάβατε ότι αυτή του η δήλωση θα έδινε στην κα. Clinton αέρα και να τα αποτελέσματα. YouTube - George Bush endorses Hillary Clinton, Hillary ...

Τι σας έπιασε και αρχίσατε τις δηλώσεις ? Καλά δεν κάνατε που δεν βγάλατε μιλιά για το mega fiasco του ‘’ No child left behind ‘’ initiative για την παιδεία που τόσο κουραστήκατε να φορέστε στο σύστημα. Πάτωσε αλλά εσείς μιλιά. Κυρά Bush μας να βάλουμε στο μυαλό μας τα χειρότερα να υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή θα πολιτευτείτε και αυτό ήταν the dress rehearsal ?

Σας το συγχωρούμε για αυτή την φορά γιατί κάποιος ειδικός μας είπε ότι μητέρες που βρίσκονται εν μέσω ετοιμασιών γάμου και ειδικά κόρης είναι in a lot of stress το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται επιθετικές και παράλογες.