Categories

Saturday, March 27, 2010

Street Level Gotham


Η άνοιξη στο Gotham έκανε μια γκλαμουράτη εμφάνιση πριν λίγες μέρες και ξανά τα κεφάλια μέσα, χιόνια, βροχές αέρας, χάλια. Το αρνάκι το Πάσχα στο τζάκι από ότι φαίνετε.


Στο δρόμο για το subway στο γραφείο, παρέα με άλλους Gotham dudes μέσα στην καλή με την πρόεδρου της Βουλής μας Nancy Pelosi . Κατάφερε αρκετούς από τους χλιαρούς προς εμετικούς συντηρητικούς δημοκράτες και ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου για την υγεία. Bravo Nancy μας you are a cool dude,  σε πάμε mucho. Πως τα κατάφερε το θηρίο ? We can only imagine!!!





photos Police Swat and the criminal coyote 

In Gotham μπορούμε πλέον στα μπαλκόνια, ‘’ στα ρούφια ‘’ οροφές στις αυλές να έχουμε κυψέλες με μέλισσες, δεν είναι πλέον παράνομο όπως ήταν στο παρελθόν. Οι γλυκές μελισσούλες free at last, δεν θα φοβούνται το βαρύ χέρι του νόμου, καιρός να περάσουν στην παρανομία οι κατσαρίδες, οι κοριοί, τα ποντίκια και οι συντηρητικοί έτσι για να δούμε άσπρη μέρα.



Σε αυτό το μοτίβο της άγριας φύσης που διακατέχει το Gotham τις τελευταίες μέρες τα ΜΑΤ δηλ. the SWAT Team of the NYPD συνέλαβαν ένα coyote in Tribeca και μέσα σε αυτό το άγριο κλίμα οσονούπω περικοπές σε δρομολόγια αστικών συγκοινωνιών many cuts in subway and busses for the whole city, 19 δημοτικά σχολεία παρ’ ολίγον λουκέτο αλλά πρόλαβε δικαστής και έβγαλε άκυρη την απόφαση του δημάρχου, να είναι καλά ο άνθρωπος, ανεργία στο full , crime on the rise.



photo '' The Judge '' !!! Alvin Hellestein

Federal Judge in Gotham αποφάσισε ότι το ποσό των $ 575 εκκ. που κέρδισαν ως αποζημίωση μετά από 8 χρόνια στα δικαστήρια διασώστες, πυροσβέστες, αστυνομικοί κ.α.  που αρρώστησαν εργαζόμενοι στο Ground Zero δεν είναι αρκετό. The Judge Alvin Hellerstein, είπε ότι πρέπει να αυξηθεί το ποσό τη αποζημίωσης γιατί από τα $ 575 εκκ. τα περισσότερα θα τα πάρουν οι δικηγόροι και όχι οι  ‘’ Ήρωες / Θύματα ‘’. Ψιθυρίζετε ότι είπε off the record, ‘’ ότι αφού τους θεωρούμε ήρωες πρέπει να τους συμπεριφερόμεθα και σαν ήρωες’’. Μαγκιά.



photo επισόδεια σε γήπεδο στην Ελλάδα

Δια δορυφορικής σύνδεσης ακούσαμε τις ρατσιστικές κορώνες των παιδιών του Καραταζαφέρη σε πλήρη αρμονία με τις ρατσιστικές κορώνες των ακροδεξιών εδώ στις ΗΠΑ.
Το μύθο ότι οι Ελληνες δεν είμαστε ρατσιστές  τον ακούμε συχνά. Είμαστε τόσο όσο όλοι σε όλο τον κόσμο, γιατί αν δεν είμαστε πως κανείς μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο βίας στα γήπεδα όπου οι φίλαθλοι θέλουν τους αντιπάλους τους νεκρούς ή σακατεμένους ? Τα ξερονήσια γεμάτα αντιφρονούντες δεν ήταν δείγμα ρατσισμού ? ‘’ το σύστημα δεν άντεχε το διαφορετικό ‘’ και τώρα δεν αντέχει τους μετανάστες.
Κρύβουμε πολλά κουσούρια κάτω από την σκιά του Παρθενώνα την αίγλη των αρχαίων, το γαλάζιο του Αιγαίου κλπ. Πολλά.



Όλοι , δηλ. το παπαδαριό και οι διευθυντές , ήξεραν για τις κακοποιήσεις παιδιών στα καθολικά σχολεία και στην Ιταλία και στην Γερμανία, και στην Ιρλανδία να μην πούμε για τις ΗΠΑ, κόλαση για τα παιδιά.

Ο καθολικός κλήρος πολέμησε με νύχια με δόντια και με δολάρια φυσικά ενάντια του νομοσχέδιου για την υγεία, φοβόντουσαν ότι το νομοσχέδιο θα κάλυπτε εκτρώσεις και λυσσάξανε. Μία ομάδα όμως από καθολικές μοναχές βγήκε δυναμικά προς τα έξω υπέρ του νομοσχεδίου.

Την ευχή μας κορίτσια, και δεν θέλει και μεγάλη φιλοσοφία γιατί το παπαδαριό δεν θέλει τις εκτρώσεις ? Εάν οι φτωχές και ανήμπορες γυναίκες κάνουν εκτρώσεις αυτοί που θα βρουν  υλικό  για κακοποίηση ? τα περί θεού και δικαίωμα στην ζωή δεν μας πείθουν.



Σε αυτό το μοτίβο του ρατσισμού που φοριέται πολύ εδώ είναι της μόδας, σε ένα μεγάλο super market in New Jersey right across the river, ένα μικρό παιδί ένας έφηβος, το σκασμένο, βρήκε το μικρόφωνο ανακοινώσεων του καταστήματος και ενημέρωσε τους μαύρους πελάτες που ψώνιζαν εκείνη την ώρα να φύγουν από το κατάστημα. Είπε ‘’ Ολοι οι μαύροι να φύγουν ‘’. Το σκασμένο πως του ήρθε άραγε ?

Μια χαρά οι συνταξιούχοι στην Γερμανία που απήγαγαν τον χρηματιστή που τους έκλεψε τις οικονομίες. Δικάστηκαν κάποια χρόνια φυλακή αλλά δεν έπεσαν χωρίς μάχη. Μας άρεσε το όλο σενάριο εδώ στο Gotham το συζητήσαμε στο γραφείο ως μια πολύ καλή ιδέα και από τότε ο οικονομικός μας σύμβουλος κλειδώνει το γραφείο του και φεύγει με συνοδεία το security.

Να σας πούμε πριν σας αφήσουμε στην ησυχία σας ότι το show in Broadway music and songs by Frank Sinatra and choreography by the amazing Twala Tharp σκίζει. Το είδαμε μας άρεσε an all weather show.

Καλό Πάσχα.

Obama's Health Bill Gets Nuns' Blessing - CBS News
http://www.cbsnews.com/

Bees in the City? New York May Make Hives Legal - NYTimes.com
http://www.nytimes.com/

Wiley coyote eludes cops - NYPOST.com
http://www.nypost.com/


Judge Rules 19 City Schools Should Stay Open - NY1.com
http://www.ny1.com/

BBC News - New York judge rejects Ground Zero dust pay-out deal
http://www.bbc.co.uk/

Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»
http://www.enet.gr/


New GOP "Racist" Headache - Page 1 - The Daily Beast
http://www.thedailybeast.com/


Wal-Mart 'Appalled' by Racial Announcement - AOL News
http://www.aolnews.com/


German 'Gang Of Retirees' Jailed Over Kidnapping
http://www.huffingtonpost.com/


http://www.twylatharp.org/