Categories

Thursday, March 11, 2010

Street Level Gotham



Με το που πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ ο Eλληνας πρωθυπουργός το συγκρότημα www.lasrubiasdelnorte.com  releases their new record που λέγετε ‘’ Ζινγκουάλα’’ τέτοια αγάπη έχουν εδώ στις ΗΠΑ για τον κ. Παπανδρέου.

Συναντήθηκε και με τον πρόεδρό μας στον Λευκό Οίκο. Όπου γάμος και χαρά η Κοντύλω πρώτη, δηλ. ο αρχιεπίσκοπος.


Οι Παπανδρέου όταν βρίσκονται στην εξουσία πέφτουνε επάνω σε συναδέλφους πολύ σκληρές.

Ο daddy was dealing with Margaret Thatcher η οποία δεν άντεχε τους καπνιστές ο Ανδρέας Παπανδρέου κάπνιζε μπροστά της επιδεκτικά πίπα με αγγλικά καπνά και δεν μπορούσε να του πει κουβέντα. The son now George now έχει συνάδελφο την Angela Merkel η οποία φαίνετε η γυναίκα δεν αντέχει το χρέος, ούτε πιστωτική κάρτα δεν έχει η γυναίκα, we can tell by her face, and here comes George, the Greek, with some amazing numbers in dept.


Να φανταστείτε μπροστά στην κα. Merkel η κα. Clinton is sweet.


photos George Papandreou  with Angela Merkell, Hilary Clinton and Nancy Pelosi 
Εμείς εδώ όμως τον περιποιηθήκαμε ήταν δίπλα στην Nancy Pelosi μας Πρόεδρο της Βουλής,  tough, smart, good looking, δουλευταρού, progresive and  uber cool.
Μάλλον έφυγε ευχαριστημένος ο κ. Παπανδρέου, στο igothamgreek mucho happy που οι Έλληνες δεν το βάζουν κάτω.

Οι επιθέσεις που δέχονται οι δημοκρατικοί από την συντηρητική παράταξη είναι πρωτοφανείς και το γεγονός ότι ο πρόεδρος είναι  μαύρος τους έχει κάνει να λυσσάξουν. Τις τρώνε και γυρίζουν το άλλο μάγουλο, είναι και τα lobbies που πρέπει να κρατούνται ισορροπίες ένα μπάχαλο. Ευτυχώς υπάρχει o Michael Moore, & αμέσως μετά την επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού είδαμε τον κ. Obama να τα χώνει λίγο επιτέλους. Κάτι θα του είπε ο κ.Παπανδρέου σίγουρα δεν μπορεί, και άρχισε το ζουλάπιον την επίθεση.

Σχεδόν καταργήσαμε το αεροπλάνο σαν μέσο μεταφοράς, είχαν τα χάλια τους για χρόνια τώρα παίζουνε μπουνιές μέσα στο αεροσκάφος και οι φροντιστές, και βρισκόμαστε, εθνικά εδώ στις ΗΠΑ, στα πρόθυρα μεγάλου ηθικού διλλήματος το οποίο έχει ως εξής.



Ο αφιονισμένος ‘’ πατριώτης ‘’ που τα έχει βάλει με την κυβέρνηση ειδικά αυτή που μας διοικοιη τώρα, όταν σκοτώσουν πέντε δέκα ή με το αεροπλάνο που διαθέτει ή με το μπαζούκα που ευκαιρεί να αγοράσει, αυτά τα άτομα είναι τρομοκράτες ή απλά ξέφυγαν από τον δρόμο του ‘’ Θεού ‘’!!! Την έχουμε την απορία.
Το κλίμα μίσους που καλλιεργείτε κατά κόρο από την κόρη του πρώην αντιπροέδρου με δηλώσεις περί πατριοτισμού που κάνεικαθημερινά στα μέσα  βρέθηκαν ελάχιστοι αληθοινοί  republicans και της είπαν να το ράψει.

http://www.youtube.com/
GOP finds Liz Cheney's terror charges "Outrageous ...

Flight Attendant Fight Grounds Plane

President Obama, Replace Rahm With Me: An Open Letter From Michael Moore