Categories

Tuesday, March 16, 2010

Street Level Gotham

Πριν 15 ημέρες περίπου μας έπνιξε το χιόνι, το Σαββατοκύριακο που πέρασε μας χτύπησε τροπική καταιγίδα με ανέμους 80 miles per hour, οι δρόμοι full of dead umbrellas νεκρές…, κακοποιημένες, σπασμένες, πέρασαν άσχημα οι ομπρέλες κατά την διάρκεια της καταιγίδας.


Σε πολλά προάστια διακοπές ρεύματος, πλημύρες, δέντρα ξεριζωμένα & θύματα.

Στις περιοχές που η καταιγίδα έκανε ζημιές οι κάτοικοι συνήθως ψηφίζουν republican που σημαίνει ότι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει πρόβλημα με το κλίμα, την μόλυνση περιβάλλοντος etc. ‘’ είναι φαντασιώσεις ‘’ των προοδευτικών λένε έως και ψέματα των προοδευτικών λένε, επίσης δεν θέλουν big gorvenment θέλουν τον ιδιωτικό τομέα πιο εύρωστο πιο παντού πιο μέσα στα πράγματα, δεν θέλουν λένε να πληρώνουν φόρους για τους τεμπέληδες στης Δημ. Υπηρεσίες.Ο ιδιωτικός τομέας να αναλάβει την φροντίδα του χωριού κοινότητας etc. και δεν τους απασχολεί πόσα θα πληρώνουν αρκεί να μην είναι φόροι. Τους ενοχλεί the word taxes, προτιμούν the word fee, πιο Sacks 5th Avenue.

Σπίτι τρώγοντας και πίνοντας λόγο κακοκαιρίας συζητούσαμε για το πώς είναι δυνατόν ένας γιατρός, παιδίατρος, σε αστική περιοχή άσπρων της Delaware, να κακοποιοί παιδάκια για χρόνια, 103 καταγγελίες και να μην το έχει πάρει χαμπάρι κανείς. Οι γονείς του έδιναν τα παιδιά για εξέταση και έφευγαν ? την έχουμε την ριμάδα την απορία. Τους είχε πείσει τους ανόητους, έχει κακοποιήσει  μωρά μηνών, και έχει βιντεοσκοπίσει τις κακοποιήσεις  ο ίδιος για το αρχείο του.

Delaware Pediatrician Earl Bradley Indicted on 103 Counts of

www.abcnews.go.com


Περάσαμε υπέροχα στο Regional Robotics Competition At Javits Center πιτσιρικάδες, αγόρια κορίτσια, άσπρα, μαύρα, ασιάτες, λατινοαμερικάνοι, συνοδευόμενοι από μερακλήδες εκπαιδευτικούς, έχουμε μερικούς τέτοιους ακόμη στο Gotham,μέσα στο κατσαβίδι και τα καλώδια να συναρμολογούν their robots. Έξυπνα, οργανωμένα, εργατικά, φιλόδοξα χωρίς να είναι αναιδείς, δεν είναι δικά μας παιδιά σίγουρα. Τέτοια βλέπουμε και λέμε ίσως κάτι να αλλάξει προς το καλλίτερο. It was great.

www.connectamillionminds.com



Μας αρέσει η έρευνα που κατατάσσει άθεους and liberals  στην κατηγορία των πιο έξυπνων σε σχέση με πιστούς και κολλημένους. Kind a nice, & έχουμε βγει στην γύρα και ψάχνουμε να βρούμε Yugo, yes yes, the car έχει ρέντα αυτή την εποχή με τις ασχήμιες της Toyota, και βρήκαμε Yogo να κινείτε στα highways μας και να έχει και fan club.

Liberals and atheists smarter? Intelligent people have values ...Feb 24, 2010

Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις στην Ελλάδα, κάπου πήρε το μάτι μας τον Daniel Cohn-Bendit να λέει στην Γαλλική Βουλή ότι της Ελλάδος το πρόβλημα έχει να κάνει και με το χρόνιο βραχνά του εξοπλισμού. Κάτι τέτοιο περιμέναμε  να ακούσουμε και από  Έλληνα πολιτικό.

Η κυβέρνηση της Γερμανίας φωνάζει δεν δίνουμε φράγκο στου Έλληνες, να πάνε να πνιγούνε, να φύγουν από την EU κπλ., φταίμε και εμείς καμπόσο φυσικά. Όταν ενώθηκαν οι Γερμανίες το 89 μερικοί του i gotham greek είχαμε αποφασίσει να κατέβουμε στην Κρήτη για αντίσταση, είχαμε πάρει τσουγκράνες, τσάπες, βελόνες πλεξίματος κλπ. περιμέναμε τα nazi tanks , αυτοί έστειλαν the nazi banks. Δεν τελεσφόρησε η μαχητική μας διάθεση, την πνίξαμε με whiskey και με γεύματα στο Βαρούλκο. 
 
Ο παγκόσμιος τύπος  αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών στην Γερμανία από μερίδα του καθολικού παπαδαριού εκ των οποίων μερικοί ήταν σχετικά κοντά στον σημερινό Ποντίφικα Πάπα. Ας μαλώνουμε τους Έλληνες τώρα mucho και θα δούμε τι θα κάνουμε με τα ραμολί next week.

Sex-Abuse Scandal in the German Church Touches Pope Benedict
www.nytimes.com

 
Kαθημερινά εξακριβώνουμε πόσο κοντά έχουμε έρθει Αθήνα και ΝΥ. Πάμε για ύπνο με την σιγουριά ότι στην Ελλάδα η Goldman Saks έπραξε ακριβώς όπως Enron in the US, copy paste το άτιμο. Βίλλες ακριβά κοσμήματα, εξωτικές γκόμενες και private jets έγιναν τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου, και ξυπνάμε με την είδηση ότι οι ταξιτζήδες στην ΝΥ κλέβουν, μόνο που εδώ έγινε πρωτοσέλιδο και ίσως τιμωρηθεί με ποινές η Ομοσπονδία Οδηγών Taxi.  

NYC: Taxi drivers overcharged riders by $8.3M-plus - Yahoo! News
www.news.yahoo.com