Categories

Monday, May 4, 2009

Street Level Gotham




Kentucky Derby, Golf Tournaments, tennis, καπέλα, mint julep drinks, Hugh and his girls, όλη η καλή κοινωνία, power brokers, bankers, models and others.Ολοι οι καλοί '' χωράνε΄΄

Derby Draw Kentucky Derby 135
Στην Florida από λάθος φαρμάκου πέθαναν 21 άλογα polo, τα είχαν φέρει από την Colombia for a polo match in Florida.
21 Polo Horses Die At Florida Match


Ισλανδία, έβαλαν φωτογραφίες ‘’ κακών ‘’ τραπεζιτών στα ουρητήρια.
At the Polls, Icelanders Punish Conservatives - NYTimes.com





I'm Changing My Name to Chrysler (Arlo Guthrie)
Chrysler & FIAT μαζί επισήμως μετά την χρεωκοπία της 1ης. Μας έχει συνηθίσει η Chrysler in ‘’ stress tests ‘’ form the 70’s, δευτερόλεπτα πριν δηλώσει χρεωκοπία σώθηκε από δάνειο από Federal Government και προχώρησε με επιτυχία για κάποια χρόνια με διευθυντή τον Lee Iacocca
Η FIAT είχε προσπαθήσει να μπει στην αγορά των ΗΠΑ περίπου την δεκαετία του 80 αν δεν κάνουμε λάθος. αλλά δεν τα κατάφερε. Τα αυτοκίνητα τους δεν τα κατάφεραν και η λέξη FIAT μεταφραζόταν ως ‘’ Fix it again Tony’’ .

αλλάζουν.

Βίων Ανθόσπαρτο σε αυτή την σχέση αλλά για να μην ξεχνιόμαστε το παραπάνω τραγουδάκι είναι σύνθεση από την 1η φορά που ζήτησε δάνειο η Chrysler. Μερικά πράγματα δεν





Στον πρόεδρό μας έρχονται και δωράκια εκτός από μεγάλες έννοιες.Η γρίπη, the H1N1 virus, no more Swine Flu, κάνει κακό στις business, ήρθε την κατάλληλη ώρα έτσι μπορούμε να τραβήξουμε το αυτί στο Μέξικο να το μαλώσουμε για την γρίπη, τα drug cartels, το σπρώξιμο των ανέργων προς τις ΗΠΑ κλπ.κλπ.
Στο άψε σβήσε ανέλαβε καθήκοντα η υπουργός υγείας, την είχαν στο περίμενε οι republicans, δεν τους άρεσε γιατί είναι υπέρ των εκτρώσεων, το 2009 αυτά., αυτομόλησε rebublican senator προς την δύση, δηλ. τους δημοκρατικούς, more democratic voting power in the senate, δικαστικός soupreme court ο.κ. Souter, David H. από το New Hampshire, βαρέθηκε και θέλει να φύγει, από το Supreme Court, έτσι ο πρόεδρος θα ονομάσει νέο μέλος δικής του επιλογής.
Ο papa Bush διόρισε την δεκαετία του 90 τον δικαστικό κ. Souter με την βεβαιότητα ότι ήταν συντηρητικός και θα ψήφιζε υπέρ συντηρητικών αποφάσεων.Τους απογοήτευσε, τους βγήκε προοδευτικός έως και προοδευτικάρα. Με την κυβέρνηση Obama νοιώθει απελευθερωμένος ο άνθρωπος και μπορεί να φύγει να πάει στο χωρίο του το New Hampshire όπως δήλωσε ότι θέλει να κάνει.

Kathleen Sibelius Confirmed as HHS Secretary; Completes Obama ...
Specter Goes Blue — Democrats Now Have 59 With Potential of a 60 ...
Souter to retire from Supreme Court - Los Angeles Times
Source: Souter retiring from Supreme Court


Το Μέξικο από την ώρα που χτύπησε συναγερμός έχει συμπεριφερθεί άψογα .Το οικονομικό κόστος ανυπολόγιστο οι θυσίες μεγάλες.
Έκλεισαν τα πάντα στην χώρα, μοιράζουν μάσκες παντού στους κατοίκους, δίνουν δωρεάν φάρμακα, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση της ίωσης.

Μεξικάνοι κυβερνητικοί λένε ότι ενημέρωσαν άμεσα τον Π.Ο.Υ. ( Παγκ. Οργ. Υγείας ) αλλά Π.Ο.Υ. δεν αντέδρασε άμεσα και με σχέδιο, ο Π.Ο.Υ. δηλώνει ότι ενήργησαν άμεσα και με σχέδιο, οι Μεξικάνοι δηλώνουν ότι η γρίπη ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το αντίθετο, και ο αντιπρόεδρος μας με το κιμωλί χαμόγελο συμβούλευσε την οικογένεια του να μην χρησιμοποιεί μαζικά μέσα μεταφοράς.

Emergency rooms hit with flu 'hysteria'


YouTube - The swine flu cumbia
LA CUMBIA DE LA INFLUENZA (ORIGINAL)

Mexican σουξεδάκια για την γρίπη.

Στο Μέξικο όπως και στις ΗΠΑ η εκτροφή ζώων που καταναλώνουμε είναι στα χαμηλότερα επίπεδα υγιεινής. Ο Upton Sinclair στις αρχές του περασμένου αιώνα για τα σφαγεία του Chicago., μία από τα ίδια.


Book reviews: The Jungle, by Upton Sinclair - by Hope Lee - Helium
Meatpacking
Blood, Sweat, and Fear: II. Historical Background


Amazon.ca: Customer Reviews: The Jungle
Στο Los Angeles συνέλαβαν ύποπτο για δολοφονίες γυναικών ,τον έψαχναν για 30 και χρόνια.
Στις αποθήκες της αστυνομίας του LA υπάρχουν φάκελοι με δείγματα DNA και άλλων στοιχείων από την δεκαετία του 70, ο αριθμός των φακέλων αυτών ανέρχεται στις 12.000.

Κανείς όλα αυτά τα χρόνια δεν ασχολήθηκε με τους φακέλους αυτούς, και έτσι ο παραπάνω εγκληματίας μπόρεσε να ασχοληθεί με το χόμπι του ανενόχλητος.
Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία 30 γυναικών

Report: LA Rape Evidence Backlog Booms to 12000 Cases - ProPublica

Εκπρόσωπος της California, νέα κοπέλα ‘’ εκπάγλου φυσικής καλλονής ‘’ στα καλλιστεία για την επιλογή της Miss America or Miss USA δεν είμαστε σίγουροι, όταν την ρώτησε ένας από τους κριτές, γνωστός gay παρουσιαστής, τι πιστεύει για το θέμα γάμου μεταξύ gay people, απήντησε ότι ο ‘’ Θεός ‘’ της δεν το επιτρέπει και η ίδια είναι εναντίον της ιδέας γάμου μεταξύ gay couples.
Δεν μας εξήγησε όμως αν ο ‘’ Θεός ‘’ της επιτρέπει την μεγέθυνση στήθους για να πετύχει την πρόκριση. Την μεγέθυνση πλήρωσε η επιτροπή καλλιστείων της California

Miss California's Breast Implants Funded By Pageant: CONFIRMED