Categories

Friday, May 15, 2009

Street Level Gotham



Με τον θάνατο του Ευγένιου Σπαθάρη ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής λαϊκής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού έκλεισε, is over.
Μεγάλη απώλεια.






HubbleSite - Gallery

Τελευταία πτήση του Atlantis προς το Hubble Telescope. Μοναδική αυτή η αποστολή στο διάστημα, οι φωτογραφίες που έστειλε και στέλνει το Hubble είναι ότι το καλύτερο έχουμε δει από τις αποστολές στο διάστημα, πάντα με την απορία αν μας βλέπουν οι ‘’άλλοι’’ και αν υπάρχουν και μας παρατηρούν θα τραβάνε τα μαλλιά τους αν έχουν ή θα κουνάνε τις αντένες τους με απορία για την βλακεία που δέρνει τον πλανήτη Γή.
Οι αποστολές στο διάστημα είναι πηγή κοινού οράματος για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ευχή μας να μην κάνει μεγάλες οικονομικές περικοπές η κυβέρνηση στην NASA.

Το Hubble αιωρείται στο διάστημα από το 1990, τα αποτελέσματα εκπληκτικά, αυτοκίνητο της προκοπής δεν μπορούμε να φτιάξουμε, τηλεσκόπια που αιωρούνται στο διάστημα για 19 χρόνια χωρίς μεγάλα προβλήματα, σκίζουμε.




Μέρες με πολλές ειδήσεις και με αλλαγές σε πολλά μέτωπα στις ΗΠΑ.
Η στάση της κυβέρνησης Obama απέναντι στο Israel διαφοροποιείται κάπως σε σχέση με το παρελθόν, υιοθετούν σκληρότερη γραμμή, και την ώρα που βήχαμε στα μανίκια μας για να μην κολλήσουμε θανατηφόρο γρίπη τους διπλανούς μας, είχε φουντώσει η γριπο υστερία φούντωνε και η παπαρούνα - opium in Afganistan, κύρια πηγή εισοδήματος των Taliban, στο Αφγανιστάν και στα γύρω προάστια, φούντωσαν και οι μάχες με τους Taliban στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ αντικατέστησε τον αρχηγό των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.
Πολλά τα θύματα μεταξύ των αμάχων στο Αφγανιστάν

Αμερικανός στρατιώτης στην Βαγδάτη σκότωσε πέντε συναδέλφους του, βιαζόταν δεν μπορούσε να περιμένει να σκοτώσει απλούς πολίτες στις ΗΠΑ, σκότωσε συναδέλφους του στο Ιράκ.

Barack Obama Hints at Tougher Line on Israel

Opium in Afghanistan - News - The New York Times
U.S. commander in Afghanistan replaced

US soldier guns down 5 fellow soldiers in Iraq (AP)







photos R.Saberi
Απελευθερώθηκε η Ροξάνα Σαμπερί, πρώην Miss North Dakota 1997, αγόρασε ένα μπουκαλάκι κρασί, μάλλον Μαλαματίνα θα ήταν, στο Ιράν που απαγορεύετε, συνελήφθη από τις Αρχές της Τεχεράνης την κατηγόρησαν για κατασκοπία και την έβαλαν φυλακή.

Η κα. Σαμπέρι, δημοσιογράφος από τις ΗΠΑ ο πατέρας της είναι Ιρανός η μητέρα της από την Ιαπωνία, αν όντως αγόρασε κρασί κάτι θα είχε στο μυαλό της, ή απλά οι ζηλιάρες και άσχημες της Τεχεράνης της την είχαν στημένη.


Το ελληνικών συμφερόντων πλοίο Lucky Star αγκυροβολημένο στις ακτές του Cork in Ireland το εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες και έφυγαν. Άφησαν το πλοίο και τέσσερεις Πακιστανούς πλήρωμα μέσα στο πλοίο. Οι τοπικές αρχές με την βοήθεια ενός παππά φροντίζουν για αυτούς τους ανθρώπους, τους πάνε νερό τρόφιμα φάρμακα και κατάφεραν να τους προμηθεύσουν τα αεροπορικά ναύλα για να επιστρέψουν στις οικογένειες τους στο Πακιστάν.



photo Los Angeles airport baggage container σφηνωμένο σε τουρμπίνα σκάφους Boeing747 των Japan Airlines.Λάθος, αμέλεια, κούραση, κακή εκπαίδευση, βλακεία, all of the above.

Αμέλεια, λάθος του καπετάνιου, κούραση, απειρία πιλότων, all of the above πιθανές αιτίες για την πτώση του αεροπλάνου στο Buffalo της ΝΥ τον Φεβρουάριο του 2009.
Η αεροπορική εταιρία Colgan Air, είναι ιδιοκτησία της Continental Airlines και η Continental Airlines είναι ιδιοκτησία της Pinnacle Airlines,της οποίας ιδιοκτήτης μπορεί ναι είναι και ο Σουλτάνος του Brunei.
Ποίος από όλους τους managers να γνώριζε άραγε ότι ο πιλότος είχε αποτύχει in his training σε τέσσερα ( 4 ) τουλάχιστον tests πτήσης.


Captain's Training Faulted In Buffalo Plane Crash - Local News ...

Captain's Training Faulted In Air Crash That Killed 50 - WSJ.com


photo El Presidente and the Secretary of Health Kathleen Sebelius
Το θέμα για την παροχή Ασφάλειας Υγείας έχει πάρει φωτιά, επιτροπές με εκπροσώπους φορέων ασφαλιστικών εταιριών, φαρμακοβιομηχανίας, εκπροσώπων, γιατρών, διαγνωστικών εργαστηρίων, εκπρόσωποι νοσηλευτικών και διοικητικών υπαλλήλων , είναι σε full speed in Washington, όλοι στο ίδιο τραπέζι τα λένε.
Φορείς είναι έτοιμοι να μαζέψουν λίγο την καλούμπα του κόστους, φοβούνται ότι αν προκύψει κρατικός φορέας ασφάλισης, 300 εκκ. πολίτες, τόσοι είμαστε ζωή νάχουμε, θα προτιμήσουν να ασφαλιστούν με το κράτος παρά με ιδιωτικές εταιρίες, και ξαφνικά σύσσωμοι οι φορείς θεωρούν ότι η μείωσης κόστους υπηρεσιών είναι εφικτή και μπορούν να προσφέρουν βελτιωμένες και οικονομικότερες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους.
Θαύμα, έγινε θαύμα.




Γιορτάσαμε λιτά και περιορισμένα την Γιορτή της Μητέρας, θυμηθήκαμε το τραγούδι του John Lennon
‘’ Mother’’, και σας προτείνουμε τα δύο αυτά βιβλία γραμμένα από μητέρες. Στο Bad Mother η συγγραφέας μας λέει ότι αγαπάει τον σύζυγο της περισσότερο από τα παιδιά της, νάσαι καλά κυρά μου γιατί το άλλο είδος αυτές που δηλώνουν ότι μεγαλώνουν την/τον επόμενο σωτήρα του πλανήτη μας έχουν πρήξει, και το άλλο βιβλίο Free Range Kids, - Παιδιά Ελευθέρας Βοσκής ότι είναι ελευθέρας βοσκής φυσιολογικό και νοστιμότερο.






Cassandro El Exotico, παλαιστής wrestling, total americana event, καταπληκτικός cool dude τον είδαμε καιρό πριν στο Gotham.

MySpace.com - Cassandro - 38 - Male - EL PASO, TEXAS - www.myspace ...

In the red corner, Cassandro the transvestite ... - This Britain ...
YouTube - cassandro el exotico

Αμερικανός ο τραγουδιστής που εκπροσωπεί την Γερμανία στην Eurovision, κλείσαμε τραπέζι σε Geman restaurant για να δούμε τον τελικό. Event που πάει με μπύρα και τώρα που την πήραν χαμπάρι και στις Ηνωμένες θα τρώμε κιόλας.

Former 'Top Gun' leads Hubble repair mission

HubbleSite -- Out of the ordinary...out of this world.