Categories

Thursday, May 28, 2009

Street Level Gotham





Αργήσαμε λίγο να σας ενημερώσουμε για το τι τρέχει στο Gotham ψάχναμε να αγοράσουμε ηλεκτρικό ποδήλατο.
Ο δήμαρχος έκλεισε κάποιους δρόμους στα αυτοκίνητα in Gotham και είπαμε να η ευκαιρία και αρχίσαμε το ψάξιμο, πολύ ψάξιμο.
Δεν είμαστε multitaskers sorry και blog και ψάξιμο, μας απορρόφησε αγορά του ποδηλάτου. Δυστυχώς δεν βρήκαμε κανένα ηλεκτρικό ποδήλατο σε όλο το Gotham.

Αυτό στην photo πωλείτε στην Αθήνα και μας άρεσε πολύ και για το Gotham.

Μας πέρασε δε και από το μυαλό ότι έφτιαξε και ο καιρός , στο Gotham βρέχει κα κάνει κρύο παραπέντε Ιούνιο και λέμε να έχουμε πιο χαλαρό posting.
Έκλεισε η Βουλή στην Αθήνα, οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ είναι σε διακοπές θα επιστρέψουν τον Αύγουστο είπαμε και εμείς ας χαλαρώσουμε λίγο.


Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες του βουλευτή Μιχάλη Παπαγιαννάκη.
Ο κόσμος θα ήταν υπέροχος αν υπήρχαν λίγοι περισσότεροι πολίτες σαν τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη.

Αποχαιρετισμός σε έναν ακέραιο επαναστάτη

Τα νέα φυσικά πολλά από το Gotham, αρκετά σχολεία κλειστά λόγω της νέας γρίπης , θεωρούμε ότι τα μέτρα και οι ενέργειες των υπηρεσιών υγείας του δήμου της ΝΥ για το πρόβλημα με την γρίπη είναι σωστές παρ’όλες τις τσιρίδες των ΜΜΕ να κλείσουν όλα τα σχολεία και να κυκλοφορούμε με μάσκες.
Γενικά έχουμε τσιτώσει κομματάκι με το θέμα του Ground Zero, τα κτίρια υπό κατασκευή λιγοστεύουν δεν υπάρχουν τα χρήματα, τρώγονται δήμος και εργολάβοι, nice, very nice.
Τα δε αξεσουάρ που διάλεξαν για να φορέσουν στα κτίρια που θα χτίσουν δεν αρέσουν και πολύ. Αξεσουάρ Calatrava φυσικά, δεν τα είδαμε αλλά μάλλον σε ψαροκόκαλα θα μοιάζουν.




photos Sonia Sotomayor and Javier Sotomayor

Στο Ανώτατο Δικαστήριο , The US Supreme Court ο πρόεδρος τοποθέτησε a cool New York Rican lady, Miss Sonia Sotomayor. Latina, cool, and cool.
Δεν ξέρουμε αν έχει κοντινή ή μακρινή συγγένεια με τον ολυμπιονίκη αθλητή from Cuba Javier Sotomayor , αυτό το όνομα φέρνει χρυσά όπως φαίνετε.

Obama picks Sotomayor for Supreme Court

Javier Sotomayor - Wikipedia, the free encyclopedia





photos a homeless voter and Mayor Bloomberg being Mayor

Ο δήμαρχος μας που προχωρεί ακάθεκτος για 3η τετραετία και πριν ακόμη αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος για την δημαρχία της ΝΥ έχει ήδη ξοδέψει 18 miilion dollars just for warm up και θα κερδίσει σίγουρα.
Τα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε τον δήμαρχο το πρωί να εγκαινιάζει food banks για τους φτωχούς και άνεργους το μεσημέρι σε παρελάσεις κάθε είδους, και το βράδυ with the rich and the famous σε glamorous events and parties. Μούρλια.













Σε λίγες μέρες αρχίζει το φοβερό Barbeque Fair in Gotham, μας αρέσει πολύ και πάμε, πρόσφατα βρεθήκαμε σε αντίστοιχο Barbeque Fair in Berlin Germany. Μαγεία.
Στο Berlin οι μερακλήδες ψήστες χρησιμοποιούν grills που φέρνουν σε Volkswagen κάπως, εμείς εδώ έχουμε grills που φέρνουν σε eighteen wheeler truck, like in the photos above, ζωή νάχουμε.



ENRIQUE PENALOSA FOR MAYOR IN GOTHAM




Enrique Penalosa Project for Public Spaces (PPS)


Πρόταση του I Gotham Greek για την δημαρχεία of Gotham μας αρέσσει ο πρώην δήμαρχος της Bogota Colombia, Μρ. Enrique Penalosa. Δαγκωτό.

Αν κατάφερε να φέρει στα ίσα της την Bogota in Colombia, να βελτιώσει την ζωή στην πόλη για όλους, να την καθαρίσει όσο μπορούσε από τους druglords και να είναι ακόμη ζωντανός, in New York θα κάνει θαύματα.
Αμερικανός είναι και αυτός γιατί όχι, το ότι δεν είναι από τις ΗΠΑ εμάς δεν μας πειράζει.