Categories

Wednesday, November 19, 2008

Street Level Gotham


Το όνομα της Triboro Bridge, γέφυρα που ενώνει Manhattan, the Bronx and Queens, είναι πλέον Robert Kennedy Bridge.
NYC Triborough Bridge renamed for Robert Kennedy



photo Miltos Katselas

Αντίο σε δύο μεγάλους Gotham men, στον δάσκαλο υποκριτικής Μίλτο Κατσέλα, ελληνικής καταγωγής γεννημένος στο Pittsburg, Gotham in spirit, γοητευτικό δημιουργικό ταλαντούχο and cool, και στον κριτικό τέχνης Clive Barnes.
Ο Μίλτος Κατσέλας άρχισε την καριέρα του in ΝΥ, αργότερα εγκαταστάθηκε στο Los Angeles ο Clive Barnes was always here in Gotham.

Acting teacher Milton Katselas dies

Milton Katselas memorial - Entertainment News, Obituary, Media ...

Clive Barnes, Dance Critic, Dies at 81 - Obituary (Obit) - NYTimes.com

photo Joe Biden
Μεγάλα κανάλια τηλεοπτικά κανάλια και ειδικά το CBS έχουν σχεδόν καθημερινά εκπομπές για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.
Η νέα κυβέρνηση Obama θα πρέπει να σχεδιάσει υπουργείο για πλαστικές επεμβάσεις, προσθετικής στήθους, botox treatments, βάψιμο δοντιών χρώματος κιμωλί, hair extensions, hair plugs, ότι έχει σχέση με την βελτίωση εμφάνισης των πολιτών των ΗΠΑ.
Ο νέος αντιπρόεδρος Joe Biden λένε ότι έχει βελτιώσει την εμφάνισή του με botox shots, hair plugs and extensions, δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι αλήθεια αλλά για τα δόντια χρώματος κιμωλί παίρνουμε όρκο.
CBS Television Distribution - Shows - The Doctors


Gunfire At NYC's Waldorf-Astoria Hotel, Security Guard Shot ...

Πυροβολισμοί και τραυματισμοί στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria in NY, φρούριο of security, ξενοδοχείο που προτιμούν οι διπλωματικές αποστολές, ηγέτες ξένων χωρών ακόμη και οι πρόεδροι των ΗΠΑ.

Πριν λίγες ημέρες στο κατάστημα κοσμημάτων
Cellini Jewelers in the hotel, πελάτες ένοικοι και προσωπικό του ξενοδοχείου έτρεχαν να σωθούν από τους πυροβολισμούς, αυτός που πυροβόλησε δεν ήταν αγανακτισμένος πελάτης του κοσμηματοπωλείου αλλά ληστής με όπλο και ακριβά γούστα.