Categories

Sunday, November 2, 2008

Street Level Gotham



Πρόσωπα τεσσάρων Αμερικανών, Bob Dylan, Malcom X, J.F.Kennedy and Fidel Castro, παρών στις εκλογές των ΗΠΑ για 40 χρόνια.
Ο Fidel είναι Αμερικανός, η Κούβα είναι Αμερική τόσο όσο είναι και οι ΗΠΑ.


Φτιάχνοντας Ιστορία με εξώφυλλα

Η photo εξώφυλλο του περιοδικού Esquire δημιουργία του cool cool dude George Lois, για τον οποίο το www.igothamgreek.blogspot.com έγραψε Tuesday, May 6, 2008 στο e Polis e Polites καθώς επίσης το www.igothamgreek.blogspot.com προειδοποίησε εγκαίρως ότι δεν τον γλυτώνουμε τον σοσιαλισμό στις ΗΠΑ, όταν από τον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό WNYC ακούσαμε την Intrernationale.(Tuesday, July 15, 2008 I Gotham Greek Views Steve from '' The No Show'')



Ένα χρόνο πριν ακριβώς to the date, η Hilary Clinton ήταν το φαβορί, εκλογολόγοι, pundits, pollsters, specialists, strategists, είχαν πέσει έξω, σήμερα ακόμη και οι πιο θερμοί υποστηρικτές του Obama του δίνουν προβάδισμα 5 μονάδων, αν το αποτέλεσμα υπέρ των Δημοκρατικών είναι μεγαλύτερο των 9 μονάδων όλοι οι παραπάνω ειδικοί θα πρέπει να κάπως ανακαλύψουν ξανά τον εαυτό τους, δυστυχώς they are here to stay for ever. Δεν θα τους ξεφορτωθούμε ποτέ.
Είναι πιο εύκολο να σου πει κάποιος ότι έχει κάνει φυλακή για κακοποίηση ανηλίκου παρά να σου πει τι ψηφίζει, its a no no, το I Gotham Greek έκανε την δική του έρευνα, μιλήσαμε σε ταξιτζήδες, ανίψια , σε συνταξιούχους, σε street food vendors κα μικροπωλητές, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, κομμώτριες, γιατρούς, νοσοκόμες, ταχυδρόμους, οδηγούς φορτηγών, couriers, deli & supermarket workers, οι περισσότεροι ανοιχτά υπέρ των Δημοκρατικών, ενδιαφέρον group ήταν πωλητές και πωλήτριες σε μεγάλα καταστήματα, μιλήσουμε επίτηδες μπροστά τους για τις εκλογές, μας χαμογελούσαν με νόημα, οι πιο γενναίοι χαμηλόφωνα μας έλεγαν ότι η σημερινή κατάσταση δεν τους ικανοποιούσε, μάλλον αυτός ο κλάδος ανήκει στο μεγάλο κόμμα των Αναποφάσιστων.

Τα main stream ΜΜΕ δίνουν προβάδισμα στους Δημοκρατικούς από 5 – 9 μονάδες ακόμη και να έχουν στοιχεία για διψήφια νούμερα, after all καλά πέρασαν με τους Republicans οκτώ χρόνια, συνεργάστηκαν στενά, πλούτισαν, άνετα υποστήριζαν την κυβέρνηση Cheney Bush, έως και το 2006 με την καταστροφή στην Νέα Ορλεάνη, τότε τα πράγματα άλλαξαν.
Μεγάλοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί κρατούν ισορροπίες, δεν θέλουν να στεναχωρήσουν their large Republican sponsors.
Early voters try early-riser strategy
Oklahoma City voter, Rosemary Ryden, said, "it feels like a revolution out here."
After millions of votes, Democrats outnumber GOP
Όσοι υποστηρίζουν το Δημοκρατικό κόμμα παραμένουν προδότες, αντιαμερικανοί και τεμπέληδες, για τους Republicans, αλλά ο κόσμος πλέον τιμωρεί με το πορτοφόλι του.
Η Republican κα. Bachmann from Minnesota, ζήτησε να φακελωθούν οι μη πατριώτες δηλαδή οι μη Republicans και ο κόσμος σταμάτησε να την ενισχύει οικονομικά για την επανεκλογή της στο Senate.
Γνωστοί Republicans of the Reagan years ακόμη και ο γιος του Reagan δηλώνει υπέρ του Obama, ο Cheney δηλώνει υπέρ McCain την πιο ακατάλληλη στιγμή, ο Bush δηλώνει απών αλλά έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην εκλεγεί ο McCain.
Νοικοκυραίοι & Χριστιανοί αγοράζουν όπλα γιατί φοβούνται ότι αν εκλεγεί ο Obama δεν θα είναι τόσο εύκολο να αγοράσεις το ούζι σου από το περίπτερο της γειτονίας τους, ίσως να είναι και άλλοι οι λόγοι.
Biden stumps swing state Ohio delawareonline The News Journal
Swing state Ohio, δεν βγαίνει πρόεδρος αν δεν πάρει το Ohio, λένε.