Categories

Saturday, December 22, 2007

Street Level Gotham



Innocence Project Inc The
innocenceproject.org
Καλές Γιορτές



Wednesday's Child

Janice Huff, NBC’s weather lady in the middle. Αυτό που παρουσιάζει όμως κάθε Τετάρτη και Κυριακή δεν εχει σχέση με weather forecast.
Παρουσιάζει παιδιά που έχουν ανάγκη αγάπης, θαλπωρής οικογένειας.


Σοβαρή, τρυφερή χωρίς μελό μας παρουσιάζει τα παιδιά σε ένα σποτ που τρέχει περίπου για 2 ‘ λεπτά.

Καλή Χρονιά Janice
Wednesday's Child Archive 2007
Wednesday's Child Archive 2006

Απόστολος Γραμματικόπουλος
December 10Th



Ladies of New York
Πριν λίγες μέρες, στο διαμερισμά της on 5Th Ave.βρεθηκε δολοφονημένη η πιό Gotham Lady της πόλης, η
Linda Stein .

A legendary CBGBie a true punk fun person.

Δεν είναι πιά μαζί μας σημαντικές Οικοδέσποινες της πόλης. Γνωστές πλούσιες κυρίες, όμορφες, κομψές, fun and very original, ακόμη και η κακιά Leona Hemsley. Φεύγοντας άφησαν συλλογές από υπέροχα ρούχα σε Μουσεία, δωρεές σε Δημόσιες Βιβλιοθήκες, έσωσαν

κτίρια από βέβαιη κατεδάφιση,κ.α. We miss their aura and their style.
All very special Ladies
.










Brooke Astor & Nan Kemper














Leona Hemsley













Diane Vreeland &Jacqueline Kennedy Onassis

November 10th 2007
Akrivi Choo


Mr & Mrs Bill and Hillary Clinton and daughter Chelsea, certified New Yorkers


Halloween, scary times, αλλά για άλλα τρέμουμεThe Clinton Global Initiative & MTV's "Giving - Live At the Apollo" Saturday, Sept. 29, 2007 in New York, an event that helped Mr. Bill Clinton’s pet project, The Clinton Global Initiative, βοήθεια σε αυτούς που βομβαρδίσαμε πριν λίγα χρόνια, τέλως πάντω σε αυτό λοιπόν το event τραγούδησαν γνωστοί τραγουδιστές και τραγουδίστριες. Την λίστα των καλλιτεχνών ειδικά για τις κυρίες που τραγούδησαν ήταν έργο του κ. Bill Clinton πέρα για πέρα. Τραγούδησαν οι γνωστές κ.κ. .Shakira & Alicia Keys. Mrs Hilary Clinton did not attend! Δεν μας κάνει εντύπωση.







Shakira & Alicia Keys
Χάθηκε να καλέσει ο αθεόφοβος την κα.Aretha Franklin,μεγάλη προσφορά σε social issues, την κα. Δόμνα Σαμίου να του πεί κανένα νόστιμο, την κα. Νανά Μούσχουρη με τα Unicefικά της, The Mormon Tabernacle Choir, που ταιριάζει και με τα αξεσουάρ της κας. Clinton δηλ. τη Βίβλο ? Τι τις θέλει τις κουκλάρες με ταλέντο?


Κυρίες Aretha Franklin, Δόμνα Σαμίου & Νανά Μούσχουρη


Πρόεδρος π.χ. η κα. Clinton, και ο κος. Clinton κάνει τα δικά του,

αυτή την φορά η Πρόεδρος, λέμε τώρα, δεν θα πετάξει παπούτσι όπως τότε με την κα. Lewinsky, τώρα θα φύγουν Patriot missiles με στόχο modeling agencies. Scary!!!







Lady singer, the Mormon's Tabernacle ChoirOctober 30Th 2007


Potter’s Field on Hart Island, NYC




Picture the Homeless

Δύο homeless New Yorkers Mr. Lewis Haggins and Mr. Anthony Williams, ιδρυτικά μέλη της πρωτοβουλίας



‘’ Picture the Homeless’’. Ενεργειές τους είναι να βρίσκουν στέγη για τους όλο και περισσότερους άστεγους, υπάρχουν ολόκληρες οικογένειες άστεγες στη ΝΥ, ρούχα τροφή ιατρική φροντίδα κα.


Αυτό που μας συγκίνησε ήταν που φρόντισαν να επισκεφθούν το Potter’s Field, τόπος ταφής συνανθρώπων μας χωρίς φίλους, συγγενείς, οικογένεια και να οργανώσουν μια Interfaith Prayer Mission με ιερείς από όλες σχεδόν τις θρησκείες και δόγματα.

Πρίν από περίπου δέκα χρόνια ψάχνοντας κάποιο φίλο, στο Potter’s Field μας είχε συνοδεύσει ο


Father Judge.


Οι κύριοι F Mr.Lewis Haggins and Mr. Anthony Williams, honorable active citizens στην πόλη που ζούμε, όπως και Father Judge όταν ήταν μαζί μας.




Gothamites and New Yorkers



Orhan Pamuk the Turkish Nobel Prize Winner for Literature in 2006.
Πρόσφατα στο Gotham, to promote his new book ‘’ Instabul’’
Τον ακούσαμε για λίγο στη διάλεξη που έδωσε στην Κεντρική Βιβλιοθήκη της ΝΥ και μας φάνηκε ότι εχει όλο αυτό το Gotham charisma που μας αρέσει σε polites, που κυκλοφορούν αναμεσά μας.










The musician composer Tan Dun.

Βιολιστής στο δρόμο on West 4Th Street, κάνει εντύπωση το χιούμορ and his energy

Οπως λέει και ο ίδιος τώρα παίζει στο Lincoln Center, μέσα. A Gotham spirit.












Mr. Dun in the middle

Russell Simmons producer, promoter, owns a design label, eastern religious follower, all the right moves, εκκατομυριούχος ειρηνιστής and yoga master, εξαιρετικά δημοφιλής και αγαπητός.
Millionaire from his recording label Def Jam. Music hip hop, singers young African American boys, με στοίχους τραγουδιών γεμάτα βρισιές και απρέπειες κατά γυναικών, και πώς θα τα καταφέρω με το πιστόλι.
Πατέρας δύο χαριτωμένων κοριτσιών, in public χαιρετά με τον χαιρετισμό των Βουδιστών, και μάλλον θα αποφεύγει εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι τραγουδιστές της Def Jam που τον έκαναν filthy rich.




Mr. R.Simmons and his friends.
Mr.Simmons on the right of the photo.









Gotham polites, they live work and walk in Gotham.
It feels good and familiar.








Lou Reed

A Gotham man







Dominic Dunne
Η σταθερή μας πηγή
Vanity Fair Magazine








Tina Fey

Actress writer she makes us laugh







George Clooney
Κυκλοφορεί αναμεσά μας, στο Gotham





Πριν επιτεθούμε στο Ιραν Columbia. University in New York City

κάλεσε, for an open discussion, τον Πρόεδρο του Ιράν Mr. Mahmoud Ahmadinejad. Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Mr. Lee Bollinger, a phenomenal host,

στην προσφωνησή του αποκαλεί τον κ. Ahmadinejad μέσα σε άλλα, a petty dictator. Ο πρόεδρος του Ιραν παραμένει με χλιαρές διαμαρτυρίες, η παράσταση συνεχίζετε με εωτήσεις από το κοινό, και ρωτούν τον κ. Ahmadinejad για τους gays / homosexuals στη χώρα του.

Αυτός απήντησε ότι στο Ιραν δεν υπάρχουν gays / homosexuals όπως στις ΗΠΑ. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι δόθηκε λάθος ερμηνεία του όρου από τους μεταφραστές, και ο πρόεδρος μάλλον θα φαντάστηκε for gays / homosexuals κάτι κάτι από το έργο ‘’ Το Κλουβί με τις Τρελλές ‘’. Θα μας έκανε αν ρωτούσε με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Ιραν για το θέμα των φυλακισμένων στο Guantanamo, και των Αμερικανών στρατιωτών που επιστρέφουν από το Iraq και τους πετάνε σε νοσοκομεία ακατάλληλα και χωρίς φροντίδα.

Την πάτησε ο χαμηλομάτης πρεοδρούλης.
Τώρα στο Iran δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν gays, αλλά η Περσία κάτι θα έχει.


O Brooklyss
October 2007


Critical Mass























Critical Mass Gotham, εαν είστε midtown Gotham streets, Παρασκευές με το κάρρο σας ... και πέσετε σε βόλτα ‘’ έτυχε να βγώ με το ποδήλατο ‘’ της Critical Mass, τα νεύρα σας κρόσια guarantee!






Ομως σαν έκφραση του Gotham μας αρέσουν.Είναι vocal, τσαμπουκάδες, δεν μασάνε με τίποτε, απίθανοι ποδηλάτες.


Οι Συνεργάτες

September 25Th 2007

For the anniversary of 9/11 the drawing of a young man presumably of Arabic decent από το αρχείο TIME με ζωγραφιές παιδιών για την 9/11, ενδιαφέρον




















Jules and Gedeon NaudetWikipedia
(Redirected from Jules Naudet and Gedeon Naudet) από τα πιό άνθρωπινα και αληθινά testimonies documentaries για την ανθρώπινη αυτή τραγωδία. Η ιστορία ένος Fire House, κοντά στο WTC, και του νεαρού, Antonios Tony Benetatos, rookie – probie Fireman before the catastrophe, during and after. The Naudet brothers, Γάλλοι film makers, βρέθηκαν εκεί, την 11η Σεπτεμβρίου, έτυχε
Και τέλος ο America;s Mayor Mr.R.Gulliani, στην τελετή επετείου του 9/11/ λίγα τα χειροκροτήματα, και ο λόγος ίσως να είναι the campaign που έχουν αρχίσει Fire Fighters nationally εναντίον του.
O America’ s Mayor ,τον κατηγορούν μέσα στα άλλα, ότι μετέφερε το Αρχηγείο, Command Center στο WTC το 1994, ένα χρόνο μετά το πρώτο χτύπημα στο WTC ( February 26Th 1993 ) ώς εκ τούτου κάθε επαφή μεταξύ των πυροσβεστών, αστυνομικών κ.α. όταν χτυπήθηκαν τα κτίρια το 2001 ήταν αδύνατη. Χάθηκαν εκατοντάδες πυροσβέστες, αστυνομικοί, και άλλοι άνθρωποι φυσικά. Υπήρχαν αντιδράσεις για την μεταφορά του Command Center από το 1994.

Τον κατηγορούν επίσης ότι κάνει χρήματα by using 9/11/ όταν τον καλούν ώς ομιλιτή, Στούς λόγους του μας λέει ότι είναι ικανός να μας προστατέψει από το κακό, διότι ξέρει πώς να το κάνει τώρα, δεν ήξερε το 9/11 αλλά έμαθε και είναι έτοιμος για το 2008. Το ότι έχει κάνει millions, είναι γεγονός. Ούτε τα παιδιά του δεν θα τον ψηφήσουν, και αυτό γεγονός. Ακούγετε που και που ότι η καταστροφή στην ΝΥ και στην Νέα Ορλεάνη είναι αποτελέσματα της ίδιας πολιτικής. Γεγονός.Καλές Εκλογές την Κυριακή


From Wikipedia
Works of Art destroyed in the
September 11, 2001 attacks when the WTC buildings collapsed.

"Ideogram" (1967) stainless steel sculpture by
James Rosati"
Cloud Fortress" (1975) a large, black granite piece by Japanese artist Masayuki Nagare, destroyed in the 9/11 rescue and recovery efforts"The World Trade Center Tapestry" a 20' x 35' tapestry by Joan Miró"
Sky Gate, New York" (1977-78) by
Louise Nevelson
A memorial fountain for the victims of the 1993
World Trade Center bombing by Elyn Zimmerman"
World Trade Center Stabile" (1971) a 25' red steel sculpture by
Alexander Calder. Approximately 30% of the sculpture was recovered.
Some 300 sculptures and drawings by
Rodin, part of the Cantor Fitzgerald collection.
Needle Tower (1968) by
Kenneth Snelson.
Recollection Pond, a tapestry by
Romare Bearden.
Path Mural, by
Germaine Keller.
Commuter Landscape, a large mural by
Cynthia Mailman.
Fan Dancing with the Birds, a mural by
Hunt Slonem.
The Entablature Series by
Roy Lichtenstein
Approximately 40,000 negatives of photographs by
Jacques Lowe documenting the presidency of John F. Kennedy,
and a painting, if we are not mistaken,

by the Greek painter George Papakonstantis.

Οι Συνεργάτες
September 12Th 2007