Categories

Thursday, September 17, 2009

Street Level Gotham

Windnomaden in New York New Island Festival on Governors Island ...

Ξανά μαζί.
Ο τρίτος Σεπτέμβριος του blog, δεν κρατήσαμε καμία από τις υποσχέσεις μας φυσικά για βελτιώσεις του blog κλπ., παραμένουμε basic, very basic & simple, και κατά την διαδρομή της ιδεολογικής μας λιτότητας μας χάλασε το & hit counter του blog.

Τους θερινούς μήνες στο Gotham τους περάσαμε με ομπρέλες και ζακέτες και τώρα τους φθινοπωρινούς μήνες κυκλοφορούμε με σορτς και σαγιονάρες.

Εκλογές λοιπόν στην Ελλάδα, το καταλάβαμε μετά τις Ευρωεκλογές ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα βούταγε για τον Σταυρό τα Θεοφάνεια του 2010 ως πρωθυπουργός της χώρας, μπορεί να πέσει για τον Σταυρό τα επόμενα Θεοφάνεια σαν δεινός ψαροντουφεκάς, μια που θα βουτήξει για ροφό ας βγάλει και τον σταυρό αλλά όχι σαν πρωθυπουργός.
Τον βλέπουμε σαν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης, απλό βουλευτή, πατέρας και σύζυγος φυσικά, σαν οπαδό του ΠΑΟ for sure, καθηγητή του Tufts University ( visiting παρακαλώ ) είναι μια πιθανότητα, αλλά σαν πρωθυπουργό να βουτάει για τον Σταυρό τα Θεοφάνεια το ξεγράψαμε αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές του Ιουλίου.
Φαινότανε από το βαρύ του βήμα ότι το είχε πάρει απόφαση ότι η πρωθυπουργική του καρέκλα έτριζε. Ε, πάχυνε και λίγο.

Η στην Ελλάδα επιλέξει να ζήσει ο κ. Καραμανλής μετά τις εκλογές, ή αποφασίσει να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να φωτίσει τα παιδιά μας με τις γνώσεις του στο ψαροντούφεκο για παράδειγμα, δεν θα καταλάβει την διαφορά ο ίδιος, οι Ελληνες σίγουρα.

Οι ‘’ ειδικοί ‘’ και φίλοι του που τινάξανε την παγκόσμια οικονομία στον αέρα εδώ είναι, φωτιές που δεν μπορούμε να σβήσουμε λόγω ανεπάρκειας, δόλου και αδιαφορίας καθημερινή κατάσταση στις ΗΠΑ, φτώχια και ανεργία στα ύψη, Υπουργεία Δικαιοσύνης, Υγείας, Υποδομών και άλλα υπό διάλυση από εσκεμμένη κακοδιαχείριση και κλεψιές, το μίσος εναντίων εργαζομένων του ευρύτερου δημόσιου τομέα στο φουλ, είναι πλέον evident και εδώ ότι το κράτος είναι καλύτερος εργοδότης από τις περισσότερες εταιρίες ιδιωτικών συμφερόντων.
Τι θα του λείψει από την ελληνική του καθημερινότητα ?



Ο κ. Καραμανλής επισήμως από το 2004 ακολούθησε πιστά το George W. Bush Manual of Leadership, από το πως καταστρέφεις την χώρα σου έως τους μορφασμούς του πρώην πλανητάρχη, μορφασμούς ξερόλα, είστε όλοι άσχετοι, θα φάω τα λαμόγια, I am the player, I am the cool man, I am the kick ass man ότι έγραφε το manual, πως θα κουνάει τα χέρια του on the podium κλπ.



Και έχει το ίδιο τέλος με τον Bush ακόμη και η Ρηγίλλης τον θεωρεί toxic όπως ο McCain τον Bush στις εκλογές εδώ μόλις πριν ένα χρόνο περίπου, το μόνο που περιμένουμε για να κλείσει το θλιβερό κεφάλαιο που λέγετε Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή είναι να του πετάξουνε κανένα παπούτσι στο κεφάλι όπως στον Bush στην Βαγδάτη, ο δημοσιογράφος που έκανε την Αγία Αυτή Πράξη μόλις βγήκε από την φυλακή, αρχίζουμε έρανο για τα εισιτήρια του ήρωα, και είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά το παπούτσι θα βρει τον στόχο.



photo
John Thain Merrill Lynch - The Daily Beast a John Thain & G.Alogoskoufis

Κύριε Πολύδωρά μας τι λέτε για τα golden boys μη τρελαθούμε, όταν ο υπουργός σας κ. Αλογοσκούφης, και όχι μόνο, κατά την διάρκεια της θητείας του ως Υπ. Οικονομικών καμάρωνε δίπλα σε αυτά τα υποκείμενα και τους θεωρούσε μάγους της αγοράς εσείς που ήσασταν, βιβλία γράφατε ?

Β. Πολύδωρας: «Μας έφθειραν τα μέλη μιας κακής παρέας»



Θεοσεβούμενοι πολίτες με δημοκρατικό φρόνημα και ήθος υποδέχτηκαν τον πρόεδρο Obama στην Αριζόνα με αυτόματα όπλα.
Συμφωνούμε με τον εκδότη του Frommer’s Guide, to stay away from Arizona, τα χαρτονομίσματα στις ΗΠΑ είναι ‘’ εμπλουτισμένα ‘’ με cocaine, και
χιλιάδες των ανασφάλιστων περίμεναν σε ουρές σε απομονωμένες περιοχές των ΗΠΑ, για να δουν γιατρό εθελοντή μία φορά τον χρόνο max, και δεν συμφωνούν με την ίδρυση Κρατικού Ασφαλιστικού Φορέα, προτιμούν την υπάρχουσα κατάσταση, Ιδιωτική Ασφάλιση όπου οι εταιρίες που μας ασφαλίζουν χρεώνουν τους πελάτες και από το κράτος παίρνουν δις με διάφορες προφάσεις.


Man Carrying Semi-Automatic Assault Rifle And Pistol Outside Obama ...

Frommer May Boycott Arizona Over Guns - The Lede Blog - NYTimes.com

Nine out of 10 dollar bills test positive for cocaine - Americas ...

Tom Sullivan: The Uninsured Line Up For Care In Rural Virginia