Categories

Tuesday, September 22, 2009

Street Level Gotham



Dispatchwork - Dispatchwork.info we wish γρήγορα και στο Gotham

Αρχές του φθινοπωρινού Gotham με καταπληκτικό καιρό.Film Festivals, Fashion Weeks, Parades, Book Fairs, UN General Assembly, protests κάποια, οικονομική ανασφάλεια μεγάλη, ανεργία στα ύψη, φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα, αυτό το πολύ πιθανό σενάριο παίζει συνέχεια μαζί με τον Phantom of the Opera in Broadway για χρόνια τώρα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πηγαινοέρχεται μεταξύ Washington and Gotham αλλά το πιο συγκλονιστικό γεγονός είναι η επίσκεψη της κας. Ντόρας Μπακογιάννη ως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος στο General Assembly in the UN.



photo Mayor Bloomberg σε απόγνωση

Θα είναι και η τελευταία της επίσκεψη ως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος και έχουμε πλαντάξει στο κλάμα, κατακόκκινα τα μάτια του Obama last night από το κλάμα, πωλητές και πωλήτριες στο κατάστημα που αγόραζε παπούτσια η Υπουργός, μέγεθος 45 γυναικείο, δεν μπορούνε να αρθρώσουν λέξη από το σόκ, οι ιδιοκτήτες του exclusive store που αγόραζε ο σύζυγος της Υπουργού σέλλες για τα καθαρόαιμα που εκτρέφει μέσα στην πίκρα, ο δήμαρχος την ΝΥ o trillionaire Mr.Blumberg είναι σκεπτικός και αναστατωμένος.
Ποιος θα λύσει τώρα το Μεσανατολικό όλο, το Μακεδονικό όσο πάρει, το θέμα του Αιγαίου, το οικονομικό σκέλος, το Κυπριακό, το καλλιτεχνικό κομμάτι αυτό που άφησε ατελείωτο ο κ. Νταλάρας.

Η παρέα τους golden boys and polo affecionados, θα κάνουν ειδική δέηση στον καθεδρικό μας για να την ευχαριστήσουμε όλοι για την μεγάλη προσφορά της στα εθνικά μας ζητήματα και στα καταστήματα της πόλης.


photo Mr. Harry Markopoulos στα χέρια του father Karloutsos
Έλληνες bankers, & επιχειρηματίες, όσοι δεν είναι φυλακή & the Greek American Κλήρος of NY, τίμησαν τον κ. Harry Markopoulos, ο οποίος φώναζε για χρόνια ότι η εταιρία του B.Madoff ήταν απάτη, αποδείχθηκε σωστός η απάτη ήταν κομματάκι μπόλικη της τάξης των 65 δις and counting.

Τον τιμήσαν γιατί την ‘’ έφερε στον Εβραίο ‘’ B.Madoff, όχι γιατί φώναζε ο άνθρωπος ότι οι κρατικές ελεγκτικές αρχές ήταν από ανεπαρκείς έως ακατάλληλες και αφήσανε τον B.Madoff να ξεσαλώσει. Αυτό που παίζει εδώ εδώ ότι ‘’ το ελληνόπουλο την έφερε στον Εβραίο’’, όχι ότι το συγκεκριμμένο ελληνόπουλο έκανε το σωστό.

Για χρόνια φώναζε ο κ. Μαρκόπουλος, άπειρα τα γράμματα που είχε γράψει σε οικονομικά έντυπα, κανένα ελληνικό μάτι δεν τον πήρε χαμπάρι, κανένα ελληνικό μάτι λομπίστα, οικονομολόγου, τραπεζίτη, πολιτικού, τώρα τον ανακάλυψαν.