Categories

Sunday, November 7, 2010

Street Level Gotham



Τελειώσαμε με τον εφιάλτη των εκλογών, οι αμερικανοί ψηφοφόροι μιλήσαμε, βλ.photos, και είπαμε ότι για όλα φταίει ο μαύρος μας πρόεδρος. Για την άλωση της Κωνσταντινούπολης,  το 9/11 την ανεργία, την παχυσαρκία, τα προβλήματα της  Naomi Campell with the law, ότι είχαμε τα ρίξαμε στον πρόεδρο που είναι μαύρος και δημοκράτης. 

 Έχασαν  την εκλογική τους περιφέρεια και καλά να πάθουν, οι ‘’  μετριοπαθείς δημοκράτες ‘’ δηλ. οι republicans που το παίζουν δημοκράτες έτσι για να βγουν στην γύρα και να τα μαζέψουν.


 Έβαζε για νομάρχης στην California η κα Meg Whitman a fiscal conservative republican, ξόδεψε 160 εκκ. για να εκλεγεί. Ήταν σίγουρη ότι θα εκλεγεί θα τα ξανάβγαζε τα φράγκα σίγουρα από διευκολύνσεις σε φίλους και γνωστούς φυσικά.

Κέρδισε our dude Jerry Brown, old timer and cool, κάποια στιγμή προεκλογικά συνεργάτης του Jerry Brown δεν άντεξε και της τα έχωσε χοντρά της αντιπάλου και την αποκάλεσε whore, μας άρεσε, πολύ μας άρεσε.



Τα παιδιά της τα ρώτησε άραγε, τους είπε μικρά μου θα σας αφήσω διαθήκη με μείον 160 εκκ. γιατί ήθελα να πείσω τον λαό της California ότι η νομαρχία ξοδεύει αλόγιαστα σε προγράμματα για φτωχούς, άνεργους, άστεγους.



Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει άρδην στις ΗΠΑ, οι ρατσιστές έχουν πλέον επίσημη  φωνή στην κυβέρνηση  και πολλά λεφτά για προεκλογικούς αγώνες και αρνητικές καμπάνιες.


Και μέσα σε αυτό το κλίμα το μόνο που δεν μπορείς να  ξεστομίσεις  σε συμπατριώτες αμερικάνους  είναι ότι είμαστε φτωχοί. Μπορείτε να μας αποκαλείτε   χοντρούς,  ανορεκτικούς, ηλίθιους, άξεστους, αμόρφωτους, βρωμιάρηδες, φασίστες, αλλά φτωχούς μην τολμήσετε να μας αποκαλέσετε θα σας δείρουμε. Είμαστε big and strong and great patriots, τραγουδάμε τον εθνικό μας ύμνο ακόμη και σε διαγωνισμό ποιος θα φτύσει πιο μακριά.




Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης που μπορεί να είστε ενημερωμένοι, κόσμιοι, και με άποψη,  είστε, πεινάλες, προδότες, τρομοκράτες και κουμουνιστές. We are the best.


Και έτσι λοιπόν πορευόμαστε προς τις προεδρικές του 2012 όπου προβλέπετε μεγάλη σφαγή.

Έχουν μεγάλη μερίδα ευθύνης ο πρόεδρος και η κυβέρνηση Obama, δεν είναι μόνο το επικοινωνιακό επιτελείο που τα έκανε μούτι, τα έχει κάνει και η κυβέρνηση μουτι as well.