Categories

Monday, November 15, 2010

Smokers Eponymous



Ο νέος  republican  πρόεδρος της Βουλής  John  Boehner is a heavy smoker  μάθαμε αλλά τι να καπνίζει άραγε ?    το άτομο είναι πορτοκαλί.



Θεριακλήδες δεν είμαστε, ανάβουμε κανένα τσιγάρο πολιτισμένα χωρίς να ενοχλούμε.
Πώς να μην ανάψεις τσιγάρο όταν βλέπεις ότι θα μπεις σε Airbus plane ?  ‘’ We aint’ going if its not Boeing ‘’, τα πόδια μας τρέμουν.

Πρόεδρέ μας Obama στην έχουν πέσει όλοι. Ευρωπαίοι, Ασιάτες, local τύποι, δημοκράτες, republicans etc. Το φταίξιμο είναι καθαρά δικό σου μεγάλε. Ο πρώτος που στην έπεσε άσχημα από την ημέρα που βγήκες πρόεδρος και τον άφησες να σε κάνει ρόμπα είναι ο πρωθυπουργός του Israel, και μετά πήραν σειρά όλοι.



Αγοράζουμε τα καπνά μας από boutique καπνών του Gotham και τελευταία συναντήσαμε πολλούς Γερμανούς manager looking οι οποίοι αγοράζουν καλά καπνά και δουλεύουν στη Siemens μας είπαν.

Τι σύμπτωση γιατί πολύς λόγος γίνετε στας ΗΠΑ for light rail urban trains. Καλώς τα παιδιά με τα δώρα, την άλλη φορά που θα πάμε για καπνά και συναντήσουμε ξανά τους Γερμανούς, θα τους ρωτήσουμε που κρύβετε ο διευθυντής της Siemens Greece που την κοπάνησε από την Ελλάδα.



Amerikka,  the land  of  great  non smoking Christians, εδώ πρέπει να έρθει ο παπάς από την Θεσσαλονίκη  ο Άνθιμος, που δεν του κάνει ο νέος δήμαρχος κ. Μπουτάρης για να μάθει κόλπα, όχι ότι δεν ξέρει αλλά έτσι για ποικιλία και για να ξεσκάσει. Ελάτε γρήγορα άγιε πατέρα πριν βγουν οι άκαπνοι ιερείς και δηλώσουν άκαπνοι μεν gay δε, ελάτε να προλάβετε.



Για τις χιλιάδες των ‘’ πιστών ‘’  που θέλουν καλά και σώνει  να ζουν  στην ΝΥ  και να το  ενσωματώσουν  στο βιογραφικό τους την διεύθυνση τους στην ΝΥ παρακαλώ και όχι στο Gotham, σαν  asset, ή δεξιότητα  έχουμε την εξής συμβουλή. ‘’ Φρικιά, όταν θα μας ξαναχτυπήσουν οι εγκληματίες θα το μάθετε, δεν χρειάζεται να είστε εδώ για να το δείτε.  Μα τον Δία μιλώντας με τέτοια άτομα μας πέρασε από το μυαλό ότι περιμένουν να είναι εδώ  στο επόμενο μεγάλο μπαμ για να το γράψουν στη σελίδα τους στο facebook, η να το κάνουν  twit στο άψε σβήσε. Τρέλα.