Categories

Monday, February 22, 2010

Street Level Gotham


Ο 2ος μήνας της νέας δεκαετίας of the millennium is almost over , φως γενικά πουθενά εκτός φυσικά από την Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που δεν έχουν που να βάλλουν τα μετάλλια να είναι καλά τα παιδιά όλα. Μας αρέσουν όλοι .

photo Evan The Terrible!!!

Με Ελληνες Gotham friends από την Ελλάδα λέγαμε πόσο θα στοίχησε στον κ. Αλέξη Κωστάλα, παρουσιαστή της ΕΡΤ , το γεγονός ότι ο ‘’ πολύς ‘’ και καλός αθλητής Yevgeny Plushenko, εκ Ρωσίας ορμώμενος και γεμάτος αυτοπεποίθηση και αλαζονεία για τις ικανότητες του στο καλλιτεχνικό πατινάζ ήρθε 20ς.
Το χρυσό το κέρδισε ένας καταπληκτικός αμερικανός αθληταράς και καλό παιδί Evan Lysacek, θα έσκασε απο στεναχωρια ο κ. Κωστάλας.
Από την αρχή φάνηκε ότι αυτοί οι αγώνες θα είναι καλοί, η ΑΤΤ χορηγός των αγώνων επέλεξε το τραγούδι του ultimate Gotham dude Lou Reed
‘’ Perfect Day ‘’ για το διαφημιστικό τους σποτάκι. How can you go wrong!


Δεν λέμε μόνο για τους Ολυμπιακούς με τους Ελληνες φίλους λέμε και για το ότι η Αθήνα έγινε Chicago, αλλά παράλληλα για θέματα οικονομίας με τους American Gotham friends λέμε ότι το Gotham NY έγινε Ελλάδα. Τα καλά… του globalization, άει συχτίρι.

Στο Fashion Show Spring 2010 in NY η οικονομική κρίση χτύπησε και τα μοντέλα, δεν ήταν απλά αδύνατα ήταν διάφανα, από την πείνα μάλλον, ο κόσμος εδώ συνεχίζει να ζει μέσα στην αγωνία για το μέλλον και παρατηρούμε ότι η μικροβιοφοβία είναι πλέον επιδημία. Αν βήξεις μέσα σε μέσα μαζικής μεταφοράς μπορεί και να σε πετάξουν έξω, οι επιβάτες.

Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της χώρας, Tavern on the Green ανοιχτό από το 1934 no more, πάπαλα, έκλεισε στις 31 Δεκεμβρίου 2009. Ιδιοκτήτες τα παιδιά του Warner LeRoy των Warner of Hollywood you know, το ρίξανε έξω. Μαζί με αυτό φάγανε και ένα άλλο ιστορικό εστιατόριο The Russian Tea Room έχει πάρει τον δρόμο της καταστροφής.
Καμία σχέση με αυτό που ήταν.