Categories

Tuesday, July 1, 2008

Street Level Gotham



Norm Coleman Weasel Meter mnblue

Για πολιτικούς, past and present, δημοσιογράφους, τηλεπαρουσιαστές, ιερείς, φιλάνθρωπους, αθλητές και προπονητές, popular public persons που η τους σχέσης με την αλήθεια είναι questionable.
Υπάρχει γύρω τους η ‘’ αύρα’’ ότι δεν λένε πάντα την αλήθεια, ή ο τρόπος που αναφέρονται στα γεγονότα είναι κάπως, κάτι κρύβουν,


κάτι δεν λένε, πέφτουν σε αντιφάσεις, γενικά ύποπτοι, ‘’ Νυφίτσες ‘’.


Θα αρχίσετε ένα site στο οποίο θα τοποθετήσετε ένα κοντέρ και θα μετράτε με αυτό τις ανακρίβειες που ξεστομίζουν δημόσια οι παραπάνω κατηγορίες ‘’ Δημοσίων Προσώπων ‘’.
Στις ΗΠΑ, τέτοιο κοντέρ που μετράει ανακρίβειες και ψέματα τοποθέτησε ο Al Franken, Senator in Minessota για τον αντίπαλό του.
Κάθε φορά που ο αντίπαλος έπεφτε σε αντιφάσεις το κοντέρ τις κατέγραφε, και επειδή στις ΗΠΑ οι νυφίτσες έχουν την φήμη ζώου πονηρού, η νυφίτσα κοιτάει το δέντρο ενώ σου κλέβει την κότα από το κοτέτσι , ο Al Franken βάφτισε το συγκεκριμένο κοντέρ Weasel Meter, σε ελεύθερη μετάφραση ‘’ Νυφιτσόμετρο ‘’.


Εσείς μη κολλάτε στο όνομα, μπορείτε να το ονομάσετε:


‘’ The Κυριάκος Μητσοτάκης Meter / Scale ‘’ ή



‘’ The Θεόδωρος Τσουκάτος Meter / Scale ‘’ .

Δεν μετράμε την ισχύ σεισμών βάσει the Richter Scale και τον άνεμο βάσει the Beaufort Scale ?



THE BEAUFORT WIND SCALE Richter Earthquake Scale
Τρελά λεφτά.

p.s. sorry μπερδευτήκαμε λίγο with the photos, δεν ξέρουμε που θα βάλουμε τον τίτλο νυφίτσα


photo Don King. -- Britannica Online Encyclopedia

SUITS; Pow! Take That, My Fellow Banker

Ο γελαστός κύριος με τα όρθια μαλλιά στην photo, Mr. Don King a millionaire Fight Promoter.

Κάποτε χρόοοονια πριν, πήγε στην τράπεζα για να δει πόσα χρήματα έκανε από ένα match που έστησε με κάτι παιδάκια, και του είπαν στην τράπεζα ότι από αυτό το match και μόνο έκανε millions . Ανατρίχιασε ο μαύρος, από χαρά και έκπληξη και για γούρι κράτησε το hair
style.

Δεν θέλουμε να προβάλουμε look, we are not trent setters, αλλά σαν ενασχόληση ακόμη και part time σας προτείνουμε να διοργανώνετε boxing matches μεταξύ στελεχών τραπεζών, Sofocleous persons, μεταξύ στελεχών ΔΕΗ ΟΤΕ, Υπουργείων, κομμάτων κλπ, αλλά upper management πάντα.

Στην photo, στελέχη της μακαρίτισσας Bear Sterns και της ψυχοραγούσας Goldman Sacks συναντήθηκαν σε boxing match και άρχισαν τις μπουνιές.

Αν είσαι στέλεχος στις ΗΠΑ για παράδειγμα, θέλεις να αρχίσεις στις μπουνιές τον CEO της εταιρίας σου, που παίρνει millions και βουλιάζει την εταιρία αλλά επειδή δεν τον βρίσκεις, ή παίζει golf, ή είναι στο Dubai, επιλέγεις να δείρεις συνάδελφο ανταγωνιστικής εταιρίας, τράπεζας, κ.ο.κ.

Κάποιος πρέπεί να στήσει το match λοιπόν, tickets, κατάλληλο εμφιαλωμένο νερό που θα πίνουν στα σχοινιά οι boxers, press kits, parking for Caynes and Hummers, bookies, cigars and models, όλα τα απαραίτητα.

Χιλιάδες θα έρθουν, πιο πολλά εισιτήρια θα κόψει ένα τέτοιο match παρά η συναυλία της Madonna.


the fight

Andrew Myerson of Goldman Sachs, left, fought Andre Ameer of Copper River Management in a Wall Street Boxing Summer Showdown, held last week.