Categories

Friday, July 15, 2011

Smokers Eponymous




Williamsburg Bridge Sheet Acrobat Seanna Sharpe - July 11‏ - YouTube

Δεν σας ενοχλήσαμε τον μήνα Ιούνιο γιατί με όσα συμβαίνουν στον κόσμο ολόκληρο τι να πρωτογράψει κανείς. Τα σαγόνια μας έχουν φτάσει στα γόνατά μας από τον τρόμο, την αηδία, την αγανάκτηση και τον φόβο.

Τα τελευταία γεγονότα με τον Rupert Murdoch τον uber σκουπιδιάρη  έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου  μας έδωσε μεγάλη μα μεγάλη χαρά.

Καπνίζοντας σε ταράτσα γράφουμε αυτές τις γραμμές.


‘’ Ξιπασμένε άρχοντα της βρωμιάς θέλουμε να σε τελειώσουν στο Αγγλικό Parliament House . Θέλουμε να στην πέσουν όλοι και να μην έχεις που να κρυφτής. Ήρθε η ώρα σου, μπάς  και   μάθουν και οι υπόλοιποι που σε μιμούνται’’.



Για τους καπνιστές εδώ στο Gotham  το κατάστημα καπνιστών Nat Sherman προσπαθεί να πάρει άδεια και να μπορεί να  πουλάει και ποτά στο κατάστημά του. Να είναι καλά ο άγιος άνθρωπος. Με το καλό.

Είναι θέμα χρόνου πριν αρχίσουν να την πέφτουν στους υπέρβαρους όπως την πέφτουν και στους καπνιστές. Ακούμε λόγια όπως, είσαι χοντρός και πιάνεις δύο θέσεις , δεν ντρέπεσαι χοντρή με τα χάλια που έχεις, γιατί το παιδί σας είναι τόσο χοντρό, θέλετε να το σκοτώσετε.

Αυτά από την ''Δημοκρατία '' των μη καπνιστών.

Nat Sherman

www.natsherman.com