Categories

Thursday, February 10, 2011

Smokers Eponymous



Ποιοι να καπνίζουν άραγε αυτές τις ημέρες globaly ? Έχουμε και λέμε :

Βασιλιάδες, πρίγκιπες , σύμβουλοι, ρουφιάνοι, στην χωματερή δικτατόρων που λέγετε Saudi Arabia με το κακό που τους βρήκε τι να κάνουν οι άνθρωποι κάτι θα καπνίσουν με τέτοιο νταλγκά που έχουνε. Περιμένουν και άλλους vips να καταφθάσουν for a looong vacation μετά από τον πρόεδρο της Τυνησίας που την κοπάνησε από την χώρα του νύχτα με τις πιτζάμες αλλά με τον μπερντέ σε βαλίτσες.

Ο πρόεδρος μας των ΗΠΑ δη. και ο πρόεδρος της Βουλής Οι καπνιστές στις ΗΠΑ είμαστε καλυμμένοι , η ηγεσία της πολιτικής εξουσίας καπνίζει, άσχετα τώρα που η Πρώτη Νοικοκυρα της χώρας μας λέει ότι ο πρόεδρος σταμάτησε το κάπνισμα, σιγά τώρα σε πιστέψαμε.

Καπνίζει ο Hosni Moubarack for sure, έχει την χώρα του από το λαιμό. Δεν πάει πουθενά δεν παραδίδει τίποτε και αυτό μεταξύ μας έχει την μαγκιά του, δεν τον κουνάει κανένας και τώρα φαίνετε ότι στην Αίγυπτο θα έχουν double dictatorship, πολιτικό και στρατιωτικό. Μούρη ο Moubarack δεν υπολογίζει κανένα. Αυτό από μόνο του είναι σπάνιο.

Βρε λεβέντες στα τανκς στην Αίγυπτο καπνίστε κανένα τσιγάρο πριν ρίξετε στον κόσμο, γιατί η εντολή ‘’ ρίξετε στο ψαχνό ‘’ από κάπου θα ακουστεί. Εσείς μάγκες αραχτά, κάντε κανένα τσιγάρο. Κάντε πως δεν ακούσατε. Δεν αξίζει.





Θα έχει φλομώσει στο κάπνισμα όλη η ηγεσία στο Ισραήλ. Τώρα θα δούμε πώς θα υποχωρήσουν θα βρούνε λύσεις που ήταν αδιανόητες πριν από λίγες μέρες.

Ο ‘’ καλός ‘’ βασιλιάς του Μαρόκο πρέπει να ανάβει το ένα τσιγάρο μετά από το άλλο. Έρχεται η σειρά του ο ‘’μεγαλειότατος ‘’ Mohammed VI of Morocco μετράει μέρες πριν αρχίσει ο συνωστισμός και στις πλατείες του Μαρόκο. Μέγας δημοκράτης ο τσαχπίνης, έχει γεμίσει τις φυλακές με όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί του. Ότι έκανε και ο daddy before him.

Ο ‘’ συνετός ‘’ ηγέτης της Ιορδανίας δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια έστειλε όλη την κυβέρνηση του για σεμινάρια, διακοπές, εκδρομή, θα δει τι θα κάνει καπνίζοντας κανένα πούρο στο British Golf Club of Amman.

Όσο για εμάς στο Gotham ψηφίστηκε νόμος από τον δήμαρχο μας, κολλητός του Moubarack, που απαγορεύει το κάπνισμα στον δρόμο στα πάρκα στις πλαζ. Τοοοοσσο καλά.






Για τον λαό της Αιγύπτου έχουμε να πούμε κουράγιο και μην περιμένει  ουσιαστική βοήθεια από την μάρκα στην παρακάτω φωτογραφία.