Categories

Wednesday, June 2, 2010

Smokers Eponymous



Καπνίζουμε στο Gotham the Gotham dudes do, πολλά τα βάσανα από όπου και να το δεί κανείς, so we light few during the day, & βλέπουμε τελευταία ότι δεν μας την πέφτουν και τόσο πολύ. Σταμάτησαν την καταπληκτική τηλεοπτική σειρά Law and Order. Τα γυρίσματα της σειράς a Gotham Street Level matter, παντού στην πόλη βλέπαμε the crew, & during their lunch breaks άστεγοι και πεινασμένοι περνούσαν για ένα γεύμα και ένα τσιγαράκι, τράκα από τους ηθοποιούς.

Τι να πρώτο κάνουν οι ευσεβείς και politically correct Americans ? Αν ξοδέψουν χρόνο για να μας την πέσουν για το κάπνισμα δεν θα έχουν χρόνο να δουν πόσο τοκογλυφικές έχουν γίνει οι τράπεζες. So είναι όλη μέρα κολλημένοι στο pcs ψάχνοντας για ευκαιρίες και μας αφήνουν ήσυχους.

 



photos LB.Johnson

Θέλουμε να πούμε στον πρόεδρό μας κ. Obama που καπνίζει, να καπνίζει σαν τον Lyndon Johnson, και να τα χώνει σαν τον μακαρίτη. Να μην είναι τόσο εγκεφαλικός και απόμακρος όπως μας ενημερώνουν τα ΜΜΕ ότι είναι, εγκεφαλικός και απόμακρος.



Το κάπνισμα των ελλήνων είναι θέμα συζήτησης εδώ καθώς και πόσο επικίνδυνη είναι η Αθήνα, φυσικά μας κάνει εντύπωση που δεν τους απασχολεί το κάπνισμα στο Israel και μιλιά για το πόσο επικίνδυνο είναι το Israel για ντόπιους και επισκέπτες.



Μπράβο στην ελληνική κυβέρνηση που προχωρεί στην απαγόρευση του καπνίσματος.  Είναι επιλογή δεν είναι δικαίωμα. Get our shit together, do the easy things right.


Δεν έχει τέλος το δράμα στον κόλπο του Μέξικο, ψαράδες, με το τσιγάρο στο χέρι, ρίχνουν το βλέμμα τους στην θάλασσα και ξέρουν ότι για φέτος το θέμα έκλεισε. Ανεργία και φτώχια.