Categories

Tuesday, December 29, 2009

Street Level Gotham




Είμαστε σε διακοπές long ones as usual είπαμε να μην ασχοληθούμε τα Χριστούγεννα, μάθαμε όμως ότι στις 25 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος των γενεθλίων του Μιθριδάτη βασιλιάς του Πόντου, είπαμε να η γιορτή που μας αρέσει & σε συνδυασμό με την πρωτοχρονιά να σας ευχηθούμε.
Ανακουφισμένοι πρέπει να αισθάνονται οι πιστοί της εκκλησίας St Lawrence and St Hilda, στο Yorkshire in the UK όταν ο παππάς της ενορίας τους είπε ότι κλέβοντας από πολυκατάστημα θα ήταν the best option για μερικούς από τους ενορίτες του. Να αγιάσει το στόμα σου παπά μας.


Οι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου πρέπει να είναι οι επιβάτες της πτήσης of Delta Airlines from Amsterdam to Detroit on Chrismas Day.
Ολλανδός επιβάτης …… ο οποίος μάλλον δεν θα επιδίδετε στο πολύ συνηθισμένο αμερικάνικο σπορ ‘’ ομφαλοσκόπησης ‘’ focusing αγγλιστί, αλλά είχε το νου του γενικά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, πήδηξε επάνω στον εγκληματία θεούσο που ήθελε να σκοτώσει επιβάτες, πλήρωμα και ποιος ξέρει πόσους στο έδαφος, άρπαξε με γυμνά χέρια το φλεγόμενο υλικό που είχε ο φονιάς είχε ήδη ανάψει και περίμενε να εκραγεί το πέταξε στο πάτωμα και το έσβησαν οι φροντιστές πλήρωμα. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν δεν είχε επέμβει.



Ο πιο άτυχος άνθρωπος of 2009 θεωρούμε ότι ήταν ο ιταλός πρωθυπουργός Sylvio Berlusconi
Μετά την επίθεση που δέχτηκε από ιταλό ψυχοπαθή που κυκλοφορούσε ανά το Μιλάνο κουβαλώντας βαρύ σουβενίρ του καθεδρικού του Μιλάνου, γοτθικού ρυθμού το οποίο και χρησιμοποίησε στην επίθεση κατά του ιταλού πρωθυπουργού πιστεύουμε ότι θα δυσκολευτεί να ξαναγεμίσει τα κενά, που δημιουργήθηκαν στο πρόσωπό του με την επίθεση, με botox. Κρίμα τόσο botox.






photos the English priest and the Dutch cool dude.





Το 2010 όσοι θέλουμε να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο θα πρέπει να μπούμε στο αεροσκάφος γυμνοί, το πολύ τυλιγμένοι με ένα σεντόνι – πετσέτα, λίγο πριν την προσγείωση θα πετάμε το σεντόνι πετσέτα από επάνω μας και θα μας δένουν και δεμένοι θα παραμένουμε έως ότου δέσει το αεροσκάφος στο terminal.