Αν γνωρίζετε κάτι από την ιστορία των Ελλήνων που ασχολήθηκαν with food business in the US μπορείτε να επικοινωνήσουν with the links below.
Ίσως οι πληροφορίες σας βοηθήσουν και συμπληρώσουν the making of the culinary history of the US.
Ίσως οι πληροφορίες σας βοηθήσουν και συμπληρώσουν the making of the culinary history of the US.
Η ελληνική συμβολή in the culinary history of the US είναι σημαντική, για παράδειγμα ο Tom Carvel, Carvel Ice Cream ήταν ο πατέρας του food franchising in the US.
photo Tom Carvel
Culinary Historians of Chicago
Culinary Historians of New York
The Culinary Historians of Boston
The Culinary Historians of Southern California
Contact Us Culinary Historians Michigan
CULINARY HISTORIAN ORGANIZATIONS
Φέτος το καλοκαίρι θα ξεχάσουμε τα γεμιστά. Salmonella στις ντομάτες. Δεν γνωρίζουν ακριβώς την προέλευση των μολυσμένων καρπών, δηλαδή από ποια φάρμα, ποιος είναι ο παραγωγός κλπ. Με το μαγείρεμα δεν υπάρχει κίνδυνος, αλλά for this type of salmonella οι ειδικοί λένε ότι είναι ανθεκτική στο μαγείρεμα. Προσοχή
McDonald's, Wal-Mart respond to tomato recall - Los Angeles Times
Water Melon Japan Six Thousand Dollars Record — Blogs, Pictures ...
Japanese melon sells for more than $6,000
$ 6.000 για ένα καρπούζι.
The taste of triumph
photo chef Charlie Trotter
photo Tom Carvel
Culinary Historians of Chicago
Culinary Historians of New York
The Culinary Historians of Boston
The Culinary Historians of Southern California
Contact Us Culinary Historians Michigan
CULINARY HISTORIAN ORGANIZATIONS
Φέτος το καλοκαίρι θα ξεχάσουμε τα γεμιστά. Salmonella στις ντομάτες. Δεν γνωρίζουν ακριβώς την προέλευση των μολυσμένων καρπών, δηλαδή από ποια φάρμα, ποιος είναι ο παραγωγός κλπ. Με το μαγείρεμα δεν υπάρχει κίνδυνος, αλλά for this type of salmonella οι ειδικοί λένε ότι είναι ανθεκτική στο μαγείρεμα. Προσοχή
McDonald's, Wal-Mart respond to tomato recall - Los Angeles Times
Water Melon Japan Six Thousand Dollars Record — Blogs, Pictures ...
Japanese melon sells for more than $6,000
$ 6.000 για ένα καρπούζι.
photos chef Grand Actz and creation
Το James Beard Award for 2008 σε chef του Chicago Grand Achtz Alinea Restaurant
Το Chicago είχε πάντα εξαιρετικά εστιατόρια, σήμερα προσφέρει υψηλού επιπέδου fine dining και είναι μία από τις πόλεις με τα καλύτερα restaurants. Στο εστιατόριο που δημιουργεί ό νεαρός αυτός chef δεν έχουμε πάει, είχαμε όμως την τύχη να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του άλλου εξαιρετικού chef from Chicago Charlie Trotters. Really fine dining. Charlie Trotters
Το Chicago είχε πάντα εξαιρετικά εστιατόρια, σήμερα προσφέρει υψηλού επιπέδου fine dining και είναι μία από τις πόλεις με τα καλύτερα restaurants. Στο εστιατόριο που δημιουργεί ό νεαρός αυτός chef δεν έχουμε πάει, είχαμε όμως την τύχη να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του άλλου εξαιρετικού chef from Chicago Charlie Trotters. Really fine dining. Charlie Trotters
photo chef Charlie Trotter